Новини

Наблюдателите ли управляват съдбата. Откъде идват?

Дали преди много време извънземните са ни осигурили основните инструменти и познания с идеята, че в крайна сметка ще се превърнем в обществото, което сме днес.

Възможно ли е да сме наблюдавани?

И отговорът е – категорично да. Палеоуфолозите твърдят, че посредством извънземнен проект, сме станали толкова технологично взаимосвързани.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Ние сме наблюдавани не само от правителствените агенции, но и от същества извън нашия свят. Автори с публикации в мрежата твърдят, че този курс ни е зададен в далечното минало.

Можем да намерим данни за съществуването на специалните пратеници в древни текстове за група древни извънземни, известни като Наблюдателите.

В четвърта глава

от Книгата на пророк Даниил, Наблюдателите са описани като група божествени надзиратели, по-късно асоциирани с ангелите.

Наблюдателите по същество са пратеници. Затова и много учени ги смятат за вид ангели.

Тяхната задача е да управляват Земята и да бдят над хората. Някои от тях са добри и си вършат работата съвестно.

А други са лоши. За Наблюдателите се казва, че всичко на Земята се случва по тяхно нареждане и се изпълнява от техните агенти.

Един от най-известните извори

е „Книгата на Енох„. Тя съдържа историята на прадядото на Ной, която била премахната от Стария завет на събора в Лаодикия през 4-ти век.

В третата книга на апокрифния текст, Енох казва, че един ангел, известен като „Наблюдателя“, го отвежда на борда на огнена колесница, която се възнася на Небето.

Книгата на Енох

също така посочва, че 200 Наблюдатели слезли на Земята. Причината – да надзирават човечеството и подпомагат напредъка ни.

Казва се, че Наблюдателите са научили човечеството на най-различни изкуства и науки, които преди това са били известни само на небесните „ангели“.

А това включва астрономията, метрологията, използването на оръжия.

Ако извънземните наистина са дошли на Земята, за да подпомогнат човечеството, какво се е случило с тях?

Вероятно отговорът

може да бъде намерен в едно от най-могъщите тайни общества на древния свят, което съществува и днес.

През 2014 г. в Холандия 58 световни лидери се събират на Световния форум в Хага, за третата среща на високо равнище относно ядрената сигурност.

В средата на залата се върти гигантска холограма на пирамида, с три по-малки обърнати пирамиди вътре в нея.

Този символ, който е носен и като игла от делегатите, е официалното лого на срещата на върха. Но някои твърдят, че той представлява нещо друго – всевиждащото око на илюминатите.

Конспиративните теории предполагат,

че това многовековно тайно общество съществува и през 21-ви век. Това е видно от символите на знаменитостите, индустриални магнати и дори държавни глави.

Орденът на илюминатите е основан от Адам Вайсхаупт в Германия. Той съставя план как групата му да проникне във всички ключови нива на обществото, в политическата, банковата и сферата на медиите, в края на 18-ти век.

Днешните илюминати са най-могъщото тайно общество. Това са хората, които дърпат конците зад кулисите.

Легендите казват,

че Наблюдателите се борят помежду си и манипулират части от човечеството, за да изпълнят своята програма.

Следователно, тъкмо те подтикват народите да тръгнат на война и да се бият за техните цели, а не за нашия напредък.

Живеем във време, в което всеки носи камера и микрофон в ръката си, които могат да се активират дистанционно от NSA или от други разузнавателни служби и дори хакери.

Вероятно благодарение на технологиите,

извънземните засилват наблюдението си и следят всичко, което се случва. Те искат да отгледат на Земята цивилизация, която има технологично мислене.

Но има и такива, които вярват, че силната взаимосвързаност ще доведе до още по-шокиращи последици.

Секретни документи сочат, че правителството на САЩ има доказателства за поне три, конкуриращи се геополитически, извънземни групи.

Същите са в конфликт помежду си. Намесата им на практика може да е положителна за напредъка на хората.

Но съществува и идеята,

че си имаме работа с разумни същества, които може да са искали да ни навредят, и са го сторили.

Възможно ли е, както някои твърдят, Наблюдателите наистина да съществуват? Все още да са тук и да следят всяка наша стъпка? Може ли да сме насочвани не от една група Наблюдатели, а от няколко?

А може би таен конгломерат от най-влиятелните лидери, е взел страна в този извънземен конфликт?

Навярно някога ще открием, че извънземните са били сред нас през цялото време – наблюдаващи и насочващи действията на не една цивилизация.

НП/2023