Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

София, вторник 26 септември 19:00 кино Люмиер. Билети на касите на НДК

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети на epaygo.bg

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Президентът на САЩ, Рокфелер, меморандум NSC 5410 и посетителите

През 1954 г., консолидирането на световния политически, финансов, стопански и военен елит доведе до създаването на ново поколение тайно общество, известно като Билдербергската група. През 1973 г. е налице следващата модификация – т.нар. Тристранна комисия, насочена към налагане на глобален контрол от страна на САЩ, Европа и Япония.

Девид Айк счита, че този елит,

който е на върха на пирамидата (която е на много по-високо ниво от съвременните правителства), вече е способен да наложи свои хора в по-горните етажи на властта на отделните държави.

Американският учен Боб Фризел твърди, че тайното правителство включва предимно най-богатите хора на планетата. „Те са около две хиляди души.

Но отдавна контролират нашите т.нар. правителства. Те определят кой и кога да се избере за определен пост. Кандидатите за президент и от двете партии се избират от тайните правителствени организации.

Те контролират света

и снабдяването с хранителни продукти, растежа и спада на инфлацията при световните валути.

Те решават дали да има война

и кога да завърши. Вие не можете да загубите, ако сте и от двете страни. Първоначално, създавате условията, които да доведат до война. А след това предлагате „решението“ на проблема“.“

През 1954 г., президентът Айзенхауер подписва таен изпълнителен меморандум NSC 5410 за създаването на комитет.

Той е наречен „Маджорити-12“,

предназначен да наблюдава и контролира целия арсенал тайни операции по отношение на извънземни цивилизации.

В структурата на „Маджорити-12“ са включени „Мъдреците“ Нелсън Рокфелер, директорът на ЦРУ Алън Дълес, държавният секретар Джон Фостър Дълес. Също и министърът на отбраната Чарлз Уилсън, началникът на Съвместното командване адмирал Артър Радфорд, директорът на ФБР Едгар Гуве.

Те са членове и на тайното общество

от учени, наречено „Общество Джейсън“. Обществото подбира членовете си от групите „Череп и кости“ и „Свитък и ключ“ в университетите Харвард и Йейл.

„Мъдреците“ са ключови фигури

в Съвета за външни отношения. Към него принадлежат 12 души, включително шест на висши държавни длъжности в „Маджорити-12“.

Сред членовете на тази група личат Гордън Дийн, Джордж Буш, Збигнев Бжежински. Както и Джон Маклой, Робърт Ловет, Аверал Хариман, Чарлз Боулън, Джордж Кенън и Дийн Eксон.

Важно е да се отбележи, че президентът Айзенхауер, както и първите шест членове на „Маджестик-12“ са били и членове на Съвета за външни отношения.

Въпреки това, „Мъдреците“ не произлизат единствено от Харвард и Йейл и посочените групи.

Има поканени и от други места, по-специално от т.нар. „Източно учреждение“. „Обществото Джейсън“ съществува и до днес и включва и членовете на Тристранната комисия.

Изглежда, че тайното правителство

е готово да направи всичко, за да съхрани тайната. Съществува дълъг списък на британски учени, работили по проекти като „Междузвездни войни“ и загинали при мистериозни обстоятелства в рамките на шест години.

Всички от тях са били ангажирани в развитието на електронното оръжие и изучаването на НЛО. Най-известните са професор Кейт Боуден, загинал през 1982 г. в автомобилна катастрофа и Джей Вулфенден, загинала при катастрофа с планер през юли същата година.

Твърде е възможно в общия брой

на жертвите да се включва и президентът Джон Кенеди. Решението да бъде убит е взето от Политическия комитет на Билдербергската група и изпълнено от агенти в Далъс.

Има информация, която косвено потвърждава, че Джон Кенеди е убит, тъй като щял да изложи пред американския народ политиката за конфиденциалност, преследвана по отношение на НЛО.

Намеренията на президента предизвикали смут в тайните кръгове, особено след като той по-рано отстранява от поста директора на ЦРУ Алън Дълес, както и целия му антураж.

А такива грехове не се прощават

Изстрелите прозвучават на 22 ноември 1963 г. в Далъс и предотвратиха най-сензационното признание в историята на човечеството.

„Убеден съм, че за убийството на президента Кенеди беше използвано разузнаването на ВМС на САЩ“, казва Уилям Купър.

Това беше един разузнавач, който бе седнал зад волана на президентската лимузина и застреля Кенеди в главата“.

Преминаването на Кенеди беше заснето от телевизионни екипи и частни лица.

Но ЦРУ направи всичко възможно, за да се изземат всички записи. В по-късните записи е изтрит моментът, когато шофьорът се обръща и стреля в главата на Кенеди.

Знаменитият със седемнадесет световни рекорда

американски пилот Джон Лиър също извършва свое частно разследване. Той успява да открие три оригинални филма.

Компютърен анализ доказва не само надеждността на тези филми. Но също така позволи да се види как водачът на президентския автомобил стреля по Кенеди с лявата ръка през дясното си рамо и дори да се определи вида и калибъра на оръжието.

Твърди се, че оръжието е специално проектирано от ЦРУ за такива операции.

Уилям Купър и Джон Лиър

дълго време се опитват да запознаят със своите разследвания колкото е възможно повече хора и изнасят публични лекции и прожектират нередактираните филмови записи.

Очевидно на някои хора не се е понравило това поведение и на една от лекциите срещу Купър е извършено покушентие. Само по чиста случайност той не е убит, но пострадал сериозно и изгубил десния си крак.

Според професор Лорънс Мерик, тайната правителствена власт е толкова голяма, че „нито един президент на САЩ след Кенеди не е събрал смелостта да каже на американците истината за НЛО“.

НП/2023