Хипотези

Светът живее във фалшива парадигма. Каква участ ще има планетата?

Част II

Внезапните наводнения вече станаха ежедневие по целия свят. Помислете си отново какво означава това за настоящата и бъдещата инфраструктура. Наводнения преди 500 години като това в Тексас, сега са ежегодни явления и пътищата не са построени така, че да издържат на такова количество вода. Например в град Текумсех, Онтарио, се изляха около 195 мм дъжд в продължение на 15 часа миналия октомври, надвишаващ повече от два пъти месечното количество от средно 89 мм. Кметът на града заяви, че никоя канализация не може да поеме толкова много вода за толкова кратък период. Правителствата и градовете по света са напълно неподготвени за този риск.

Апокалиптичните картини от наводнения в Европа, Китай, Русия и дори места като Испания, Гърция, Саудитска арабия, Австралия, Чили и Африка, показват, че няма място по света, което да не е докоснато от наводнения през последните години. Нито медиите, нито експертите си правят труда да обяснят на обществото защо се случва това, освен това да повтарят „глобалното затопляне“. Както е посочено в последната ми статия, ние знаем че нашата магнитна сфера е отслабнала значително и това позволява на голямо количество слънчев вятър (предимно водород) да навлезе в атмосферата. Проучвания гласят, че нашата вода е възникнала на нашата планета по този начин. Това означава много облаци и дъжд. С други думи, докато имаме отслабено магнетично поле, ще има и постоянно наводнения и катаклизми.
Това, което искам да кажа е, че причината за големите наводнения е не само топенето на ледниците. Ето едно друго интересно откритие: „Земята създава собствената си вода дълбоко в мантията си“ . Популярното мнение, че водата е дошла от ледени астероиди сега изглежда много нереалистично и невъзможно.

Помислете за това, което бе открито преди няколко години: Резервоар с вода, с размери три пъти обема на всички океани бе открит под земната повърхност на около 700 км. Откритието може да помогне в обяснението откъде идват водните басейни на Земята. „Това е добро свидетелство за това, че водата идва от вътрешността на Земята“. Въпросът, който имам е: възможно ли е от там да е дошла водата, която по времето на големите наводнения на нашата планета е вдигнала морското равнище 60 до 100 м? Представете си това в комбинация с непрестанни масови валежи? Библейската история за потопа може би не е само приказка както много хора си мислят.

Холивуд също свърши добра работа предупреждавайки ни за този сценарий с филма от 2004 „След утрешния ден“. Нивото на океана се покачва бързо, после температурата внезапно пада до минус 101 градуса по Целзий и започва друга ледена епоха. Всички сме чули за историите за това как :“ милиони замразени мамути са намерени консервирани в Сибир, замръзнали толкова бързо, че месото би могло да бъде изядено дори и днес, а устите им са пълни със суб-тропична растителност“. За шоково замразяване на такова масивно животно е необходима температура от поне 100 градуса под нулата в комбинация с голямо наводнение. Тогава имам още един въпрос: Дали е имало същия катаклизъм и в Антарктика?

Изключително важно е хората да разберат, че ние навлизаме в минимален слънчев цикъл в рамките на 40- те години на 21-ви век. Последната мини ледена епоха беше през 17-ти век когато имаше слънчев минимум. За разлика от миналото, ние се намираме в период на смяна на полюсите …..и да, с предстоящ слънчев минимум. Някои учени казват, че ще навлезем в мини ледена епоха най-рано през 2030 година.
Статията „Накланянето на Земята е следствие от Ледената Епоха“ от 2005 г. е повече от интересна. „През последния милион години Земята е претърпявала голяма ледена епоха на около всеки 100 000 години. Учени имат различни теории, с които обясняват този ледников цикъл, но според ново проучване главната движеща сила е най-вече наклона на планетата… Последното ледниково топене беше преди 10 000 години, което означава, че Земята я очаква навлизане в друга ледникова епоха. Петер Хуйберс отбягва да спекулира по темата дали човешки влияния биха могли да я предотвратят“

Eто няколко важни моменти от посланието на индианците Хопи към днешното общество: „Много Хопи признават, че трите предишни Свята са свършили с бедствени космически явления. Според различни техни пророчества, повечето духовни възрастни вярват, че нашето разрушително поведение като човешки същества и настоящето увеличаване на опустошителни природни явления са знаци, за това, че ние сме към края на сегашната епоха (Четвърти Свят).“

„Предците на хопите са били принудени да отидат под земята по време на тези две опустошителни явления, докато очевидно не е бил необходим подземен подслон по време на унищожението на Третия свят от потоп около 8000 години преди новата ера.“

Пророчеството обаче относно нашия Четвърти Свят е да свърши от огън, преди да преминем в Петия Свят, който е много по-мирен. Това, което е интересно е, че: „ Според хопите, Вторият Свят е унищожен от ледове, ледници или eкстремен студ, специално задействан от изместване на полюсите. Докато хопите не ни дават конкретна дата (така както НАСА), ние знаем, че точно сега сме в разгара на смяна на полюсите. Тези, които са чели предишната ми статия, знаят че се разминахме за малко
 (и благодарение на НАСА, без да разберем) със смъртоносното слънчево изригване през 2012. Според мен сега сме свидетели на различен сценарий.

За да стане още по-интересно, съгласно Парижкото споразумение от декември 2015 г, 195 държави обещаха 16.5 трилиона долара, основно за да опитат да понижат температурата на планетата с 2 градуса по Целзий. Това не е ли друго скъпо струващо отвличане на вниманието на обществеността? Когато става въпрос за такива големи суми, не очаквайте истината да излезе наяве. Това е онова, което наричаме фокусиране върху ефектите, а не върху причината за проблемите. Няма сума, която да може да спре тази промяна на планетата. Медиите и съвременните науки както обикновено омаловажават някои очевидни факти.

Трябва сериозно да погледнем върху фактите, с които разполагаме днес, тъй като не е лесно да се предвидят дори събития, които ще се случат след месец. Едно нещо е сигурно: ние сме на кръстопът, докато хората и правителствата планират напред, сякаш са безсмъртни, непобедими и че все едно нищо никога няма да се промени. Ние завършваме пълен цикъл около Слънцето от приблизително 26 000 години. Вярвам, че може би както преди 1.5 милиона години, човечеството загуби цялото си съзнание поради значителна промяна на полюсите или сериозен космически катаклизъм. Ако не се възползваме от шанса да обърнем съзнанието си в посока Майката Земя, то може да се наложи да опитаме отново след 20 000 – 30 000 години. Това е, което е заложено на карта и то не е някаква възможност в рамките на човешки живот, ами такава в рамките на 1.5 милиона години…..или поне на 30 000 години.

Ако нашето общество не се отдели от настоящата лъжлива парадигма на фалшиви икономически строй и политика, то със сигурност след 15-18 години населението ни няма да наброява милиарди и живеенето в пещера ще се върне отново на мода.

НП/ от Стан Бекирски 2017 ©