Хипотези

Инуитите предупредиха НАСА. Укрива ли агенцията информация

Промяната

Изглежда повечето хора не са забелязали, че в последните години планетата се променя много бързо.

Медиите са фокусирани върху световното по футбол, войната в Украйна, холивудските клюки, икономически фантазии и драмите по света.

Научните данни са фино манипулирани както публичната информация за пазарите, която четем всеки ден.

Нека да видим какво не ни казва НАСА?

През януари 2011 жителите на град, намиращ се на западния бряг на Гренландия можeха да наблюдават появяването на Слънцето над хоризонта с 48 часа по–рано от обикновеното.

На 13 януари Слънцето изгря с два дни по-рано в Гренландия. На Северния Полюс слънцето изгрява само веднъж годишно – в началото на пролетта.

Издига се по-високо всеки ден до лятното слънцестоене и след това се спуска надолу, но не залязва напълно до края на септември по време на есенното равноденствие.

Предупреждението на инуитите

Канал “CBC нюз” в Канада излъчва предаване за инуитите в Северна Канада, които предупреждават НАСА, че Слънцето вече не изгрява от същото място.

Те също твърдят, че промяната на климата не се дължи на глобалното затопляне, а защото Земята малко се измества. Може би се чудите защо инуитите ни предупреждават за това, а не НАСА? Честно казано никой няма отговор на този въпрос.

Те твърдят, че Земята се е изместила или “се поклаща от една страна на друга, изгубила баланс. а небето се е променило!“

По-възрастните твърдят, че Слънцето изгрява от друго място, а не от това, от което са свикнали да го виждат.

Нови обстоятелства

Инуитите имат повече дневна светлина по време на лов, Слънцето е много по-високо отколкото преди и загрява земята по-бързо отколкото преди.

Други възрастни жители на север, които са интервюирани от екип на медията, също твърдят, че небето се променя.

Те също твърдят, че местоположението на Слънцето, Луната и звездите се е променило и това е довело до температурните промени.

Също се е отразило върху вятъра и сега е много трудно да се направят прогнози на времето и според тях е от изключителна важност да може да се прогнозира времето на Арктика.

Всички по-възрастни хора потвърдиха, че Земята се е изместила, наклонила или килнала в посока Север.

Според тях :“Накланянето на Земята променя всичко“. Днес не само инуитите, но и много други хора твърдят, че Слънцето вече не изгрява от едно и също място.

Учените за процеса

Ето какво казва един учен от Sloan Digital Sky Survey (SDSS) в статия от 2015: „Една трета от звездите от Млечния път са променили орбитата си.“

Резултат: Учените от SDSS са направили нова карта на Млечния път, която показва, че близо една трета от зведите са променили коренно техните орбити.

Учудващо е до къде биха стигнали правителството и учените от НАСА, за да скрият истината от обществеността.

Не мислите ли, че е по-логично да се признае, че може би нашата орбита се е променила, отколкото в общи линии целия космос?

Нека разгледаме няколко ефекта върху нашата планета, причинени от промяната на осите и смяната на магнитните полюси.

Голямото земетресение с магнитут 8.0 (коригирано в последствие на 7.5) от 2018 година в Нова Зеландия ни показа колко бързо Земята създаде нова долина и все още поглъща земя.

Огромна дупка внезапно се отвори и погълна голяма площ. Земята от двете страни пропадна 20 метра надолу. Крайбрежната инфраструктура беше унищожена.

Докато земетресенията може да не са увеличили броя си, то големите с магнитут 6.0 или нагоре вече станаха често срещани.

Голямото земетресение с магнитут 9.0 в Индийския Океан през 2004, земетресението в Чили с магнитут 8.8 през 2010, това в Япония с магнитут 9.0 през 2011 : всички те промениха земната ос.

Пропаданията на земята

През последните пет години сме свидетели на появата на голям брой пропадания на земни пластове по цялата планета.

В миналото бяха сравнително рядко срещани, а сега въпреки зачестяването им медиите избягват да ги показват като водещи новини. Масивните пропадания сега са ежедневни събития, които се случват по цял свят.

Дейността на Слънцето е пряко свързана със скоростта на въртене на Земята. Колкото повече енергия се произвежда от Слънцето, толкова по-бързо се върти Земята.

В момента нашата звезда е в периода, наречен „Минимум на Маундер“ с много ниска активност.

Забавянето на въртенето

Теорията за забавянето на въртенето на Земята може би е факт. Нашите учени смятат, че топенето на ледниците и покачването на морското равнище са виновни за това забавяне.

Обаче, теорията казва, че това забавено въртене на Земята я прави по-малко овална и по-кръгла като сфера.

Ето защо то причинява деформация и пукнатини на земната кора. Тези земни активности според теорията са причината на днешните земетресения, вулкани, странни звуци, цунамита и аномалии на времето.

Eто няколко важни моменти от посланието на индианците Хопи към днешното общество:“Ние сме към края на сегашната епоха – Четвърти свят.“

Пророчеството относно нашия Четвърти Свят е да свърши от огън, преди да преминем в Петия Свят, който е много по-мирен.

Докато хопите не ни дават конкретна дата (така както НАСА), ние знаем, че точно сега сме в разгара на смяна на полюсите.

Според мен сега сме свидетели на различен сценарий.

НП/от Стан Бекирски©