Съзнание

Великите пророчества за бъдещето на човечеството

Времето, в което живеем отключи една позабравена глава. Виденията на великите пророци започват да придобиват маниакални размери на този уникален по рода си феномен.

Неотдавна екип от Пристънския университет се зае да разгадае тези провиждания. Но когато започнали работа учените се сблъскват с фактите, такава каквато са и остават изненадани.

Предсказанията

Всичко започнало от една нетолкова популярна книга. Когато се заели с нейното сериозно изучаване експертите открили шокиращи съвпадения.  

Книгата е „Великите пророчества за бъдещето на човечеството“ на А. Фолдбед. В нея е записано: В индуисткото учение днешното време носи името – „Кали Юга, епохата на мрака“.

Тя спада към един голям равноденствен цикъл, наречен Манвантаре. Цикълът трае общо 25 920 години. Ние се намираме точно в този период. И той е един от важните за промените, които настъпват.

Започва изместване на полюсите. Следва топене на гигантски ледени маси, потъване и изплуване на части на сушата. Това е съпътствано от естествено преместване на климатичните зони.

Съдбовната 2050 година

До 2050 година предстои да се случи и най- голямата промяна: Зараждане и отмиране на различни раси и култури.

Ще има големи промени в лидерството на света, което ще доведе до смяна на установените системи. Същото се отнася и до съществуващите икономически структури, обществени строеве.

Ние сме в началото на тези промени и сме свидетели на ставащото. Това е неоспорим факт, които принстънските изследователи установяват с неохота.

Пророчества 

Във външния свят всичко ще протича по-бързо, а във вътрешния мир на хората ще се стигне съответно до функциониране на съзнанието на по-високо ниво.

Тълкуването:  Животът ще става все по-забързан, за да може да взима всичко от хората по-бързо. А само осъзнатите ще могат да забавят времето в своя полза.

Тъй като нашата Слънчева система се връща към централното Слънце всичко се ускорява. 

Също и действието на законите на духовния мир, които поддържат живота като порядък, ще бъде променено.  

В това число законът за причинността и за обвързаността на „причина и следствие“ ще заработи още по-динамично.

Всичко, което бъде „разпратено“ ще се връща при своя създател още по-бързо. Редно е да бъдем много внимателни с нашите мисли и желания.

Владетелите, които ще управляват на земята ще обичат насилието и ще заграбват имота на своите поданици.

Кастата на мигрантите, бежанците и икономически непринадлежащите към никоя каста ще вземат връх и ще заповядват на всички. Животът им ще бъде кратък, а алчността им ненаситна.

Под прикритието на данъци и налози господарите ще мародерстват и грабят поданиците си и частната собственост ще бъде унищожена.

Чистотата на нравите и силата на закона

ще западат все повече от ден на ден, докато светът не се поквари окончателно и безбожието не се възцари между хората.

Единствена подбуда за благочестие ще бъде физическото здраве, единствен мост между двата пола – плътската страст, единствен път към успеха – фалшът.

Земята ще се почита само заради нейните материални богатства. Дрехите на жреците и духовните лидери ще заместят техните достойнства.

Обикновеното измиване ще се приема за пречистване. Човешката раса ще бъде неспособна да се множи по божия закон, половете ще бъдат премахнати, мъж и жена няма да са едно.

Владеещият богатство, който ще разпределя всички пари между хората, ще ги управлява като господар, защото целта на желанията им също ще е богатство, все едно дали законно придобито или не.

Вярваме или не това е, което ни очаква в следващите години според Фолдбед. Мнозина могат и да се усмихват с недоверие над описаните пророчества, но съдбата от своя страна да е решила друго.

НП/2022