26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Новини

Неудобните артефакти, които науката отказва да разбере

До такъв извод стигаме,

ако се обърнем към „неудобните артефакти“. Те са неудобни само за нашата ортодоксална наука, която не иска да признае, че на Земята са съществували поне няколко други цивилизации.

Вероятно не сме първите на Земята – нито ще сме последните. Лемурия, Атлантида, Хиперборея, макар да са много повече – десетки или дори стотици.

В ЮАР скала

близо до град Клерксдорп е с удивителни гофрирани кълбовидни, дискообразни и сферични обекти. Възрастта на тези артефакти е поне 3 милиарда години. 

През първата половина на XIX век, в окръг Дорчестер на американския щат Масачузетс, при взривни разработки на скали от докамбрийския период (над половин милиарда години) били открити две парчета, както след това се оказало, от метална ваза.

Тя е изработена от цинкова сплав

с високо съдържание на сребро. Вазата била украсена с декоративни елементи под формата на цветя и лоза, инкрустирани със най-висока проба сребро.

Качеството на изпълнение говори за висше майсторство на изработилия този съд – представител на цивилизация, предхождаща човечеството с 500 милиона години.

Именно за това беше доклада на Scientific American, прозвучал през юни 1841 година.

Два отпечатъка от обувки,

открити в щат Юта, възраст 500-600 милиона години, както и от модни сандали, намерени в щат Невада, възраст 250–600 милиона години, просто подлудяват учените.

Изделието направено от муасанит

Днес за получаването на кристален муасанит с размер на не повече от скромно бижу се изразходва огромно количество енергия и немалки трудови ресурси, поради което този материал е много по-скъп от диаманта. 

Желязно котле, възраст над 300 милиона години, открито през 1912 година на американския щат Оклахома доказва обратното.

Лондонската брадвичка

е намерена от мисис Емме Хан през юни 1934 година близо до американското градче Лондон.

Това изделие е направено от чисто неръждаемо желязо по технологии, които ние не притежаваме. А то е на 150 милиона години.

Отпечатък от човешка длан

(Глен Роуз, щат Тексас) на възраст 110 милиона години. Такива „неудобни артефакти“ има още много.

И всички те говорят за едно – човечеството далеч не е изключително явление, преди него е имало и други цивилизации.

Вероятно ние никога няма да узнаем истината за тези, които са живяли мистериозните космически посетители. Заблудата на цивилизацията продължавапреди нас, а това е жалко.

НП/2023