Новини

Възможно ли е да има цивилизация на Марс?

Водещият на популярния канал

в YouTube канал  „Mars Anomalies and Beyond“, разказа за потенциално сензационно откритие.

Според популярни автори на конспиративни теории на Червената планета има скрити мегаполи, куполи и дори транспортни средства.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Изследователят с псевдоним Крис вярва, че Националната космическа агенция на САЩ е наясно с това.  На Марс е пълно с живот и се крие тази информация с цялата от световната общност.

Според десетки сайтове

от космическата агенция подхвърлят фалшиви картини на аудиторията, в които Червената планета е представена като пустинята. Дори синьото небе на тази планета се показва с всички средства жълто.

Крис казва, че наскоро е прегледал снимки, направени от NASA и решил да ги преработи във фоторедактор от чисто любопитство.

Променяйки гамата, контраста и някои други характеристики на изображенията, изследователят неочаквано намерил забележителна картина на марсианския хоризонт – истинската марсианска цивилизация.

Високи марсиански небостъргачи и кули,

пирамиди и куполи, летящи превозни средства и платформи, плаващи по небето.

Всичко това, според автора на откритието е на четвъртата планета от Слънцето в продължение на хиляди години. Този блясък се е появил там много преди нашите прадеди воюващи с камъни и пръчки.

Но теоретикът на конспирацията

не бърза да каже с абсолютна сигурност, че НАСА е изцяло отговорна за укриване на истината от нас за гъстонаселения Марс.

Може би жителите на Червената планета използват високотехнологичен камуфлаж, който крие цивилизацията им от камерите на земните ровери.

Скептиците

не вярват на думите на един ентусиаст. Те са убедени, че имаме само пикселирани артефакти, причинени от компресиране на изображенията.

Тяхната позиция е, че предполагаемите небостъргачи и кули, които се намират в снимката се появяват когато марсианската почва е в контакт със светлината.

Въпреки това гледайте и решавайте сами кои смятате за скептици и непоправими ентусиасти.