Новини

Разгледайте доказателствата за извънземните и число 432

Ако извънземните желаят да общуват, то това най-вероятно се осъществява чрез математическа символика.

Според този анализ 

всяка секунда, минута, час, ден от отмерването на човешкия часовник са изградени на  математически приципи носители на древна мъдрост.

Всекидневието е структурирано около числото 60. В случая, отброяването на 60 минути за час. 

Кръглият часовник представлява 360 градуса или 30 пъти числото 12. В приетите от нас мерни единици, числото 12 се появява отново и отново: един фут е равен на 12 инча, 1 година на 12 месеца, съществуват 12 зодиакални знака и така до древната бройна система – дузина.  

Каква е причината

за тези повтарящи се числа, които ние приемаме за даденост? Откъде произлиза всичко това?

Известно е, че първата официализирана писмена система, както и математическата организация, са възникнали в древна Месопотамия, преди около 5 000 години.  

Именно тогава човечеството прави  цивилизационен скок в тези области. Счита се, че древните шумери приемат знанието от своите богове Анунаки, дошли от небесата.

И до днес, основите на математиката в живота ни се градят върху числата 12 и 60. 

Честоти, енергия и вибрации

Математическият език е съвкупност от вибрации, светлинни вълни и честоти на звука.

Знаем, че Никола Тесла казва: „Ако искате да откриете тайните на Вселената, мислете в термини като енергия, честота и вибрации.“

Питагор настройва музикалните инструменти, за да достигне идеалните 432 херца или цикли в секунда и, макар че не разбира това тогава, математикът достига вибрацията на древни лечебни честоти като тези на тибетските чаши.

Още за числото 432

В световен план, маите ни завещават необяснимо точен календар, имайки предвид колебанието на земната ос. 

Този календар съдържа 12 месеца през всичките 2160 земни години, необходими за завършването на една ера. Това число съвпада с диаметъра на Луната, който също възлиза на 2160 мили.

Числото 2160 разделено на 5 се равнява на 432, а на 6 –  360. Последното отново препраща към градусите на окръжност.  

Друго странно съвпадение е броят на секундите за едно денонощие: 24 часа (2Х12) съдържат 86 400 секунди. А разделено на две, това прави 43 200.

Интересно явление е числото 186 624, което представлява скоростта на светлината за мили в секунда.  Това е точно 432 на квадрат.

Дали пък всичко това не ни връща към математиката,  възникнала в древна Месопотамия, със своите стандарти за измерване?  

Тайна за декодиране на по-високо разбиране ли е числото 432?

„Изглежда, че посетителите на небесния Бог, които шумерите наричат Анунаки, са предоставили на човечеството бройна система, която ще доведе до откриването на всички тези синхроничности.“, четем в сайт на Анонимните.

 Възможно ли е числото 432 наистина да представлява космически ключ, който разкрива език на по-високо ниво? И ако е така, завръщат ли се небесните посетители, за да се уверят, че не пропускаме значението на матрицата 432?

Формулата f = 1 / t или честота = 1 / време ( f= 1/ T)

Пилот на име Джордж Ван Тасел потвърди в интервю, че редовно се среща с извънземни, които приличат на обикновени хора от 50-те години.  

Едно от нещата, които научава от тях е математическото уравнение, което отключва пътуване във времето.

Във видео материала, Анонимните също разглеждат възможностите на тази математическа формула. Така, на мястото на великата звездна година, се поставя числото 25920, равняващо се на земните години. След което се вмъква числото за време = 60.

Още веднъж излиза числото 432 (60 Х 432 = 25 920)

Числото 432 се появява във всички кътчета на земното кълбо. Така откриваме, че според преданията на индуизма, Кали Юга продължава  432 000 години.

Знаем, че честотите на звука имат пряк ефект върху материята.

Възможно ли е тогава честотата от 432 Hz да бъде от особена важност?

 Ето как изглежда 432 Hz във вибрираща капка вода:

Със сигурност фигурите са красиви, но има ли някакъв по-дълбок смисъл, който може би пропускаме ?

Дъглас Адамс веднъж се пошегува в своя “Пътеводител на галактическия стопаджия”: “Отговорът на въпроса за живота, Вселената и всичко останало е 42.“

ancient code