Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Мистериозните космически посетители. Заблудата на цивилизацията продължава

По време на Втората Световна война американски войници са били изпратени на изолирани острови в Южния Пасифик, за да строят летища и военни установки.

Когато свършила войната, те се прибрали вкъщи. И се случило нещо много любопитно. Местното население на тези острови, изолирано от външния свят, практически живеело в Каменната eра. Докато не дошли американците.

Много скоро след това, местните започнали да правят кумири от слама и бамбук, които наподобявали самолети. Събирали се на места за кацане, за да привлекат отново посетителите.

Със себе си непознатите донесли баснословни богатства от небето. Инструменти, невероятни оръжия, небесни машини, за които не са и мечтали.

Кой друг, освен боговете, може да притежава такова висше знание?

Те никога не ловували и не ловели риба. Въпреки това винаги имали храна. Дошли от небето. Би трябвало да са богове. Те трябва да бъдат призовани обратно.

Местните правели пламенни жертвоприношения, взирали се в небесата денонощно. Гледали и чакали. Островитяните имали нова религия. От срещата на примитивни хора с посетители от високо развито техническо общество се родил нов култ.

Руските учени Казанцев и Зайцев предполагат, че всички религии са се зародили по точно този начин.

В Мексико и Южна Америка, от Египет до Индия, в целия свят има басни, легенди и дори религии, в чиято основа са посещения от чужди астронавти.

Те не ги наричат астронавти. А богове

Дошли на Земята с чудни небесни машини. Лесно можем да приемем тези приказки като чиста фантазия. Ако не бяха съобщавани от хора от цял свят.

Има изобилие от писмени сведения за богоподобни посетители. Каншу се състои от над 100 тома, които съдържат свещените писания на Ламаизма.

Тайният код на тези писания е най-сложният, измислян някога от човек. Само една стотна от Каншу е дешифрирана. Текстовете, които можем да разчетем, са пълни със препратки за богове.

Те се появяват в небето

Обградени са със светещи перли и прозрачни сфери. Боговете живеят в тях. След като бъдат напълно изучени, те ще предоставят много повече информация за тези мистериозни космически посетители.

Огнена колесница, теглена от горящи коне дойде от небето, да отведе Илия“, е още едно сензационно описание в Книгата на книгите.

Много автори са пресъздавали образа на пророк Езекиил. Но какво казват фактите?

„В тридесетата година, четвъртия месец, на петия ден от месеца, отвориха се небесата. И видях, и ето върхушка идеше от север, и голям облак. А около него сияние.

И огън и в средата на огъня блестящ бронз. И в него имаше подобие на живи същества. А те изглеждаха така: Имаха човешка форма, но всяко от тях имаше 4 лица, всяко имаше и 4 крила.

Лицата им имаха човешко лице отпред, лъвско отдясно, волско отляво и отзад орлово.”

Би ли могъл Езекиил да е описал

приземяването на посетители от космоса? Разказът продължава така: „А след това видях по едно колело зад всяко от живите същества. И блестяха като хрисолит, а направата им бе сякаш колело в колело. И като вървяха, вървяха във всяка една от четирите посоки без да се обръщат като вървят. И четирите колела имаха обръчи, и спици, и по обръчите имаше много очи“. 

Дали това са били двигателите на космически кораб? Пророкът е бил свидетел на смайваща гледка. Колко силно наподобява кацането на многостепенна ракета.

Включително и звука на двигателите и при излитане. Тези картини говорят сами за себе си. Така със своите технологии мистериозните космически посетители променят хода на цивилизацията. И днес е трудно да повярваме, но идва ден и то скоро…

НП/Ерих фон Деникен