Новини

Мястото на извънземната цивилизация на Земята

Възможно е под километър лед да са ключовете, с които човечеството да преоткрие древното си минало?

Летящи чинии са излитали от водата и са изстрелвали някакъв лъч, буквално разсичащ кораби наполовина.

Антарктида може да е запазила изгубени останки от извънземни цивилизации, които са съществували там преди много хиляди години.

Поради враждебния си климат, включващ средни дневни температури от -45 градуса по Целзий и ураганни ветрове Антарктида остава до голяма степен непокътната от човечеството.

Началото на загадката

Според исторически сведения модерният човек дори не е стъпвал на този континент до 1853 година, когато капитан Меркатор Купър е слязъл на място познато сега като „Овесеният бряг“ на земята „Виктория“.

Забележителното при Антарктида е, че повече от 98% от нея са покрити от лед. И само частично има малки пространства, показващи се от него. Високи части на планини, хребети и върхове.

Антарктида е най-малко проученият континент дори Северния полюс, който е само от лед е бил повече изследван.

Ледът там е дебел до 5 километра на някои места. И онова, което е под леда е все още до голяма степен загадка за учените.

Докладите на изследователите

Наскоро се появиха редица доклади, че са били открити пирамиди в Антарктида. Има различни фотографии показващи , че онова което се появява са перфектни четиристранни пирамиди много сходни по структура с тези от Гиза в Египет и вероятно на други места по света.

Докато снимките бяха обяснени от болшинството учени като нищо повече от естествени наземни образувания. Анализатори на сателитни изображения, като Джозеф Уайт, не са напълно убедени.

Макар и да изглежда немислимо тези пирамиди биха могли да съществуват в Антарктида. През последните години археолозите откриха пирамиди навсякъде по света, които са били загубени за векове припознати като естествени структури или скрити на най-невероятни места.

Учените за континета

През 1958, Чарлз Хапдуг, учен от Харвардския университет, публикува книгата „Преместването на земната кора”.

В нея той прави предположението, че части от земната кора са изпитали стихийно и внезапно разместване по време на земната геоложка история.

Теорията му позната като “Изместването на земната кора” приема като факт, че Сибир и континентът Антарктида са били разположени в малко по-умерен климатичен пояс.

И то преди края на последния ледников период преди около 12 000 години. Но след това, някаква неизвестна катастрофа ги е запратила в настоящата им ситуация.

Възможно ли е Антарктида да е била обитавана от извънземни в далечното минало?

Изучавали ли са този континент оставяйки след себе си подробна информация за релефа му. Ако е така, какво се е случило на тези неземни посетители?

Така цялата идея, че Антарктида крие под ледената си покривка някаква древна цивилизация е много интригуваща и е много вероятно да е вярна.

Теории на независими изследователи описавт, че тази дълга история за присъствие на извънземни там именно е довела друга окупационна сила до замръзналите брегове – нацистите.

Но на ръба на Втората световна война

Хитлер също е замесен в много по-странни начинания, които са скрити за обществеността. Той ангажира всеки оставащ ресурс в търсене на древни реликви, за които вярва, че съдържат невероятни сили.

На 17 декември 1938 година германският товарен кораб “Швабенланд“ отплава на една от онези строго секретни мисии.

Говори се, че към 33 членния екипаж са включени учени, военни експерти, строителен екип и ключови членове на Обществото Туле.

32 дни по-късно пристигат до местоназначението си, Антарктида.

Самите нацисти са били хипнотизирани от древните цивилизации и легендите за изчезнали супер раси. Търсили са този загубен арктичен дом, мислейки, че арийците са дошли от там.

Обществото Туле наистина са вярвали, че са мистици и екстрасенси.

Те са можели да общуват с тези същества, за които са твърдели, че са от извънземен произход или принадлежат към чужда цивилизация и населяват територии на Земята.

НП/2023