26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Здраве

Какво да носите всеки един ден от седмицата според планетите?

Всеки ден от седмицата е свързан с определена планета. Всяка планета има своя собствена характеристика, символ, число, камъни и метал, както и свой цвят.

Именно носенето на дрехи с определен цвят може да повлияе на вашия живот и съдба, твърдят езотериците. Затова  е полезно да знаете какъв цвят дрехи да носите в съответния ден.

Понеделник

е тежък ден, затова в понеделник древните не започват да строят, не тръгват на дълго пътуване и не заемат пари. Понеделник е денят на Луната и всичко свързано с нея.

В този ден човек е по-раздразнителен, сънлив и уморен. Хората са по-склонни към тъга, съчувствие и внушение.

Носете по-малко черни дрехи. Носете бели, светлосиви и сребристи дрехи. В тюркоазено и светло зелено ще изглеждате неустоими. Метал: сребро. Камъни: аквамарин, берил, перли и селенит.

Вторник

е денят на Марс. Смята се за лесен и забавен ден. В този ден е много добре да тръгнете на дълго пътуване, да се преместите в друга къща, да започнете строителство, да продадете недвижим имот.

Добре е да подавате молби и да решавате съдебни дела, както и да купувате техника. Не трябва да давате заеми, да започвате караници, да се включвате в битки, да ритате животни.

Хората в този ден са по-избухливи и склонни към гняв. Марс е войнственапланета, но не прощава несправедливост по отношение на другите.

Носете дрехи в червено, пурпурно, черно и по-малко дрехи в син цвят. Метал: стомана, желязо и злато. Камъни: рубин, диамант, яспис, гранат.

Сряда

е денят на Меркурий – бога на писането и търговията.

Не е желателно да започвате нещо ново, да се местите на ново място. Този ден помага на ученето, писането и търговията. Талисманите, ако са направени правилно ще донесат успех и късмет.

На творците е по-лесно да пишат в този ден, особено за авторите на научна фантастика. В този ден може да ви посетят най-невероятните фантазии и видения.

В деня на Меркурий носете дрехи в пастелни цветове. Срядата не е безразлична към сивия, кремавия, лимонения и бежовия цвят.

Метал: злато и живак. Камъни: топаз, хризолит, берил и изумруд.

Четвъртък

е денят на Юпитер. Ден на делови хора, банки, съдилища и държавни служители.

В този ден е добре да решавате всякакви банкови операции. Да откривате и закривате сметки, да проверявате плащания, да се занимавате със счетоводство.

Добре е да тръгвате на път, да се премествате, да купувате мебели, недвижими имоти, да връщате дългове. Конфликтите са нежелателни.

За повишаване на благосъстоянието е желателно да сложите в дома си червени карамфили и да го почистите.

Ако преди изгрев слънце измиете лицето си с вода от сребърен съд, през седмицата ще бъдете защитени отлоши очи и завист. Не носете розови дрехи в този ден.

Четвъртък е денят на деловите хора, затова е за предпочитане да носите тъмно синьо, тъмнозелено и лилаво. Камъни: сапфир, лазурит, опал и ахат. Метали: платина и цинк.

Петък

е денят на Венера и любовта. Не е желателно да започвате важни делови срещи и премествания. Но ако срещата е неизбежна постарайте се да изглеждате добре.

Този ден е добър за фризьорски салони, модни салони за масаж, сауни и бутици. В този ден следва да се заемете с прическата и ноктите си.

Носете розови, сини и червени дрехи. За да не привличате неприятности, избягвайте жълтия цвят в облеклото си. Метал: злато и мед. Камъни: гранат, рубин, корал и син топаз.

Събота

е  денят на Сатурн. Ден за траур, но  и радост, сватби.

Този ден е добър за премествания и дълги пътувания. Събота е ден на вечеринките и затова е желателно да се появявате на тях в черно-блестящи дрехи.

Желателно е да носите всички цветове на тъмните нюанси, не е желателно да носите кафяви дрехи. Метал: олово. Камъни: оникс, черен ахат, опал и син сапфир.

Неделя

е денят на Слънцето, на светлината и ден за почивка. В неделя не бива да работите, и не е добре да ядете до обяд, за да се пречистите. Посетете гората или някой открит водоем.

Носете жълто, оранжево, бяло, яркочервен. Избягвайте да носите зелени дрехи. Метал: злато. Камъни: диамант, рубин, кехлибар и жълт топаз.

cluber.com