Новини

Хората са потомци на пришълци от звездите

В продължение на много десетилетия човечеството се опитва да намери контакт с други интелигентни цивилизации.

За решаването на този казус се извършва прослушване на космическите честоти, изучават се екзопланети, анализират се доказателства за наблюдения на НЛО.

В същото време по някаква причина фактът, че редица древни цивилизации на планетата са били космически извънземни не попада в полезрението на изследователите.

Китай: вътрешно разселени лица

Сред държавите в съвременния свят Китай е една от най-древните цивилизации. В същото време митологията на тази страна прилича повече на научнофантастичен роман, отколкото на легендите от древността.

Според популярна легенда, първият император на Китай Хуан Ди пристигнал на земята под формата на дракон с летяща колесница от звездите.

Факт е, че преди две години в държавния архив на Китай случайно беше открит любопитен документ.

Според учените в текста на стар свитък

се твърди, че астрономите от древен Китай през 48 г. пр. н. е. са отбелязали със съжаление, че в съзвездието Стрелец една от големите планети, наречена „планетата дракон“, внезапно е престанала да съществува.

Императорите на страната вярвали, че техните далечни предци са пристигнали на Земята от тази планета.

Това се случва поради факта, че планетата е била застрашена от смърт, тъй като звездата й се е превърнала в бяло джудже.

В най-кратки срокове според китайските легенди била организирана и извършена имиграцията, която била доста успешна.

Сравнително наскоро

учени от университета в Гьотинген потвърдиха, че според техните данни в годините, посочени в древни китайски ръкописи, „планетата на драконите“ наистина е „умряла“ в съзвездието Стрелец.

Причината за трагедията е експлозията на звезда, около която се върти планетата. Възниква въпросът преди колко години е извършено разселването.

Отговор на този въпрос дава ръкописът „Чи“, който гласи, че „богове от звездите“ са управлявали Китай в продължение на 18 000 години.

Египет: фараони – мигранти от Марс

Ако първите императори на Китай пристигат на Земята от космоса, то тогава представителите на египетската цивилизация на Земята са мигранти от Марс.

Като доказателство за това твърдение има силни аргументи. Основните, разбира се, са откритите на Марс пирамиди и лицето на Сфинкса, които са напълно идентични с тези в Египет.

През май 2019 година

известният виртуален уфолог Скот Уоринг публикува данни от проучванията си на изображения на марсианската повърхност, направени от марсохода на НАСА.

На снимката изследователят открива силуети на хора издълбани в скалата подобни на египетските стенописи.

Също се забелязват и капаци на саркофази подобни на тези, в които са били погребани видни египтяни по времето на първите фараони.

Индия: Арийците пристигат от съзвездието Орион

В свещените текстове на Индия, които според учените са създадени от 16 до 5 в. пр. н. е., повече от 2 000 000 ръкописа съдържат научни знания, много от които са недостъпни дори за съвременното човечество.

Алберт Айнщайн специално изучава санскрит, за да сравни своите открития с данните за физиката съдържащи се във Ведите.

На свой ред Робърт Опенхаймер по време на тестовете на първата атомна бомба, недвусмислено цитира редове от Махабхарата: „Ако сиянието на хиляда слънца блесне в небето, това ще бъде като блясъка на Всемогъщия. Станах Смърт, унищожителят на световете.“

Във Ведите хиляди години

преди официалното откриване е описано числото „Пи“. Специален раздел съдържа подробна информация за пластичната медицина.

Освен това древните хирурзи са били в състояние да извършват до 300 вида операции, както и да протезират почти всички човешки органи.

Ведите излагат подробната структура на слънчевата система и всички планети, включително Земята, са описани като топка.

Възниква въпросът

дали тези текстове показват мястото откъдето древните жители на тази страна са пристигнали на Земята?

Разбира се, тази информация съществува. Според писанията на Ведите, предците на първите индоарийци …“под прикритието на богове долетяха до нашата планета от звезда, разположена в съзвездието Орион.“

Причината за преселването

е същата като тази на предците на китайските императори – смъртта на родната им планета.

От този факт можем да заключим, че Земята е идеално място, избрано от няколко космически цивилизации за живот, поради което на планетата са се образували няколко раси.

Но само в индоарийските Веди

се споменава пълна картина, описваща събитията от онова време. Включително причината за загубата на знания и технологии на космическите цивилизации.

Древните текстове твърдят, че за това е виновна войната между потомците на боговете и асурите, създания произлезли от демони.

Продължилата дълга конфронтация с използването на ядрено, вакуумно, климатично, лазерно и няколко други мощни вида оръжия води до разруха.

Оцелелите от ядрена война през следващите хилядолетия загубват знанията и технологиите на своите предци…

проучване на novotopoznanie.bg