Съзнание

На Коледа мигранти ритали бебе в лицето в Германия

Мигранти от сирийски произход, наскоро пристигнали в Германия, са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус вечерта на 25 декември. Нападението се е случило в град Аугсбург, където в същия ден 54 000 местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която впоследствие е беше обезвредена.

Когато на място пристигнали лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето, мигрантите са ги нападнали с колани, съобщава The Daily Wire, цитиран от агенция „Фокус“. Сирийците избухнали, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса по време на евакуацията.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

„Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и възрастните“, твърди свидетел на случката.

Медиците е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите. Властите са започнали разследване на инцидента.

The Dauly Wire/ Фокус