Новини

Звездната цивилизация от Сириус и посещението на Земята

Догоните разказват легенда за ужасно изглеждащи същества Номос

Те дошли на Земята с огън и гръм. След пристигането си тук, те изсипват резервоар с вода върху Земята и след това се гмурват в нея.

Има легенди и рисунки на догоните, които разказват за човешки същества с крака. Те са представяни като големи риби с кожа от люспи.

Тези същества приличали повече на риби, отколкото на хора и живеели във водата. Те били спасители и духовни настойници.

Легендите разказват още,

че Номо били разпнати и възкръснали и в бъдеще отново ще посетят Земята. Но този път в човешка форма.

По-късно те ще приемат отново формата си на амфибия и ще управляват света от водата. Митологията на Догоните е известна само на редица техни свещеници и представлява сложна система от знания.

Такива внимателно охранявани тайни не се разкриват на непознати много лесно. Ако звездата Еме Я в крайна сметка бъде открита в системата Сириус, това ще даде значително по-голяма достоверност на история на догоните.

Според книгата на Робърт Темпъл „Мистерията на Сириус“

племето на догоните, което живее в Западна Африка, е имало контакт с извънземни. Едно от основните доказателства за това се намира в храм на племето.

Пясъчна снимка, направена от догоните, показва че Сириус-Б обикаля около Сириус. Антропологични изследвания през 1930 от британския антрополог Робърт Темпъл, показват зашеметяващо сложното и усъвършенствано общество на догоните.

Но това, което изумява и озадачава най-много е, че догоните имат доста необичайно обширни познания за звездната система Сириус.

Техните древни рисунки показват

нарастващата спирала от Сириус и Слънцето, свързани заедно. Те показват пръстените на Сатурн и четирите най-големи луни на Юпитер, както и елиптичната орбита на невидимата звезда Сириус-Б около Сириус.

Те знаят не само, че тя е гъста и тежка звезда, както вече е известно, че е далеч по- плътна от Земята, но изобразяват правилно краят на елиптичната орбита, който е веднъж на всеки 50 години.

Учените са потвърдили съществуването на бялото джудже, което отговаря точно на това, което казват догоните.

Направени са и нови изчисления, които целят да потвърдят дали това наистина е „най-тежката материя във Вселената“.

Според изчисленията от преди двадесет години, бялото джудже тежи около 2000 паунда на кубичен инч.

Но това е само част от информацията

Племето също познава всички други планети в нашата Слънчева система, включително и Нептун, Плутон и Уран, които са открити по-скоро.

Те знаят абсолютно точно как изглеждат планетите, когато ги доближиш от Космоса. Нещо, което ние научихме наскоро.

Информирани са за белите и червените кръвни телца и имат цялата информация за физиологията на човешкото тяло. Всичко това от едно примитивно племе.

Това разказват догоните, но в крайна сметка учените не им повярвали. Не вярват, защото това не се вписва в нищо от онова, което мислят и знаят.

Повечето хора включително и учените не знаят

какво да правят с този тип факти. Има много случаи, които свидетелстват за подобен начин на предаване на знания.

Но общността просто не знае какво да правим с тях.

Тъй като не можем да намерим начин да интегрираме тази необичайна информация с всичко останало, което знаем, ние просто го скриваме някъде, защото теориите не работят.

НП©