Новини

Пророчествата за бъдещето предречени от Дева Мария

Историята е истинска

Светата Дева се явила на три овчарчета Хасинта, Франциско и Лусия.

Лусия била на 10 години, когато заедно с братовчедите си Хасинта на 9 и Франциско на 7 години, видяла Божията майка.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Тя се явявала всеки месец от май до октомври 1917 година на сакралната дата 13-ти и споделила с децата три тайни.

Девата им предсказала, че скоро ще вземе при себе си две от тях, а Лусия ще доживее над 80-годишна възраст. Така и станало.

Какво казва Девата с третото пророчество?

Но третото пророчество на Святата майка и досега не е оповестено. Има версия, че е достояние само на трима души.

Починалият папа Йоан-Павел ІІ, кардинал Ратцингер – папа Бенедикт XV и сестра Лусия Душ Сантуш. Сестра Лусия умира през февруари 2005.

Единствено папа Бенедикт ХV е жив носител на знанието за третото пророчество. Той се оттегли от светия престол заради напреднала възраст на 28 февруари 2013 година.

Легендата

Богородица известила за знак от слънчева светлина над вечерното небе. На 25.01.1938 г. нощното небе над голяма част на Европа от 20 до 21 часа сияело с необяснима светлина с различен интензитет и цвят.

Светата майка предсказала и блясъка на силна светлина шест години по-рано.

През 1932 година посред бял ден ярко сияние отслабило блясъка на Слънцето и наблюдателите виждали едновременно и Слънцето и Луната.

Едно съвпадение на дати остави впечатлението, че поръката се отнася за покушение върху папата.

Атентатът с българска следа

На 13 май 1981 година бе извършен атентатът от Али Агджа. Агджа твърдеше, че е стрелял срещу Светия отец, за да се изпълни третото предсказание.

Папата, обаче, се навежда да целуне момиченце с медальон, изобразяващ Света Богородица от Фатима и това спасило живота му.

По-късно той подари куршума от покушението на параклиса, изграден на мястото, където Дева Мария се явила на трите овчарчета.

В книгата си “Истината за тайната на Фатима” Хелмут Хофман твърди, че с нея са запознати дипломати от Вашингтон, Москва и Лондон.

Според някои автори Мадоната е избрала най-древното познание за света да бъде скрито в една малка пещера, когато пътувала из Европа.

Къде е скрито познанието?

Според пророчеството текстовете се намират по нашите земи. И един ден знанието ще бъде разкрито в цялото му великолепие.

Твърди се, че оредяващ народ ще го предаде на човечеството и това ще промени света.

Но този народ ще се разпръсне по цялата планета и в земите му ще останат само пазителите на познанието.

Вече век споделеното от Девата е строго пазена тайна

През 1992 г. са засекретени от Ватикана архиви на италианския монах Алфредо Ернети.

В тайна се пази и внезапната му смърт през 1996 година. Твърди се, че Ернети е изобретил хроновизьор и е видял пророчеството.

На “сеанси” подбрана аудитория заедно с Биърд Сполдинг, учен и агент на секретна служба, присъствали на проповед на Иисус Христос.

От какви ли разкрития се страхува най-могъщият орден, контролиращ Ватикан сити, за да държи в свърхсекретна тайна думите на Светата Дева?

НП/2023