Новини

Прогнозата за 2022 година на предсказатели от различни региони

Година, пълна с катаклизми, очаква човечеството. Проверката на знанията и битката с изкуствения интелект, предстои да се случи.

И още, хората ще си помислят, че са по-умни от Бог, предупреждават гадателите.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Ние все още искаме да знаем

какво ни очаква в бъдеще. Дори и тези, които не вярват в каквито и да било прогнози наострят слух.

Много екстрасенси, астролози, нумеролози, предсказатели, гадатели продължават да изумяват света със своите видения и открития.

И така, тази есен езотерици отново се заеха с превода на катрените на средновековния предсказател Нострадамус. Последният път, бе когато преводачите на гадателя представиха своята версия в нов превод през високосната 2020 година.

Прогнозата излезе разочароваща. Предсказателят предупреди, че светът ще бъде погълнат от поредица от катастрофални събития до 2025 г.

Сега езотериците поискаха

да „препрочетат“ катрените, за да разберат конкретни подробности за 2022 година.

Както Life разбра, руските гадатели „видяха“, че ще бъде направен сериозен опит за живота на един от политическите лидери в Русия.

Символът на САЩ, доларът, ще се срине и инфлацията ще излезе извън контрол.

Междудругото, съвсем наскоро американският президент Джо Байдън заяви, че САЩ могат да загубят икономическото си предимство в света.

Финансовият министър Джанет Йелън дори предупреди: ако Конгресът не повиши тавана на националния дълг или не лимитира заемите, страната може да се окаже пред труден период.

Атонският старец Стефан Карулски

говори за „падането на Америка“, но не уточни дали това ще стане през 2022 г. или много по-късно.

Изследователи са открили в записите на Нострадамус прогноза за световния глад и атака от страна на изкуствения интелект.

„На Запад се подготвя ужасна война, догодина ще бъде открита чумата, нито младите, нито старите, нито добитъкът ще оцелеят. Кръв, огън, Меркурий, Марс, Юпитер във Франция“, се превежда катрена.

Но не става ясно за коя година се говори в този стих и дали събитията не са минали. Досещате се, че това е преди всичко интерпретация на преводачите.

Турският астролог Мурат Коюн

също нарече 2022 г. година на трудни изпитания. В същото време той вярва, че всички страни ще „заслужат участа си“. В голяма част от света съществува неправда и 2022 ще е година на промяната.

На свой ред в Иран

старецът Салман Салехигударза, почитан като пророка, който живее в планините, предупреди миналата година хората за опасностите, които предстоят.

Защото „Земята ще носи отговорност за действията“. По-специално, ясновидецът говори за събуждането на вулкани на Изток.

„И това няма да е Божията воля. Това ще бъде реакцията на Земята за това, което правим тук. Всяка година ще става все по-забележимо.“

През 2022 г. Русия, която Салехигударза нарича силна и непредсказуема, ще бъде изправена пред сериозни промени. Нивото на духовност ще се повиши, което ще се отрази положително върху живота в страната.

Анализаторите от Rystad Energy

не се вслушват в прогнозите на екстрасенсите и астролозите, а разчитат на данни.

Те изчислиха, че парите от продажбата на суровини ще помогнат на Русия да се възстанови от последиците от пандемията на коронавирус. Нещо повече, те не изключват, че най-големите руски петролни и газови компании ще имат нови проекти.

Експертите на американската компания Stratfor, обаче, не са съгласни с тях.

Според тяхни анализи, те предричат ​​разпадането на Русия, поради факта, че цените на петрола ще паднат, а страната ще се разпадне като СССР на малки парченца. Предстои да разберем дали са прави.

Днес хората по целия свят са най-загрижени за въпроса

Какво ще се случи с пандемията? Мнозина не вярват в нея, а други са обсебени от болестта. Правителствата изпълняват като един една обща световна програма и това е притеснително.

Напоследък, съдейки по динамиката на коронавируса, COVID-19 чупи рекорди по смъртност. Уви, астролозите не дават утешителни прогнози.

Според тях пандемията няма да отстъпи през октомври и ноември. Напротив, ще преминем през нова вълна, когато Юпитер и Плутон навлязат в знака на Козирог, а именно на 13 ноември.

Следващата вълна е около 18 декември, когато Сатурн отново влиза в знака на Водолей и остава там 2,5 години.

Но пък Юпитер ще бъде в компания със Сатурн

Тази планета се счита за щастлива. Експертите смятат, че това събитие ще позволи на света да забрави за пандемията.

„Човечеството страда много, преди да премине в по-меката ера на Водолея“, казва астрологът Татяна Борш, уверявайки, че от 2022 г. ситуацията с коронавируса определено ще се подобри.

НП/2021