Тайни и загадки

Извънземен отговор на послание от НАСА

Карл Сейгън и колегите му изпратиха в космоса послание чрез радиовълни. Очевидно е получен отговор. Настоящата статия се позовава на реален документ. 

Учените са открили

още шест бързи радиоимпулса идващи от място извън нашата галактика. Подобни сигнали са вече получени и това е доказано. От това конкретно място са получени общо 17 такива радиосигнала, но това не се съобщава публично така широко.

Секретен документ на Агенцията за национална сигурност (NSA – АНС) излезе наяве по съдебно дело. Носят се слухове, че на агенцията е било наредено да разсекрети документа още през 2004 г., но това се случва чак през 2011 г.

Документът е реален

и публикуван в базата данни на АНС. Озаглавен е „Ключ към извънземните послания“, а мъж с името „Н. Campaigne „се опитва да декодира съобщенията.

Един параграф от Приложението гласи: „Напоследък се чу поредица от радио съобщения идващи от космоса“. Не става ясно какво точно са разбрали от тях и какво гласи превода им“. Стотици хиляди страници от документи обсъждат възможни извънземни същества.

Например един меморандум на ФБР

адресиран до „някои именити учени „, до „авиационните и военните служби“ и до „някои държавни служители“, изпратен на директора на ФБР във Вашингтон е посветен на НЛО и извънземните.

Важно е да се прави разлика между НЛО феномена и извънземните, защото някои „НЛО“ биха могли − и вероятно са, резултат от черния бюджет на НАСА.

Съществуването на НЛО

е официално потвърдено от хиляди записи на военните, които показват, че те обикновено се виждат на радара, правят маневри и пътуват със скорости непостижими за нашите летателни тела.

Джордж Клайн, известен немски инженер и авиоексперт, се е занимавал с конструиране на „летящи чинии“ между 1941 и 1945 г.

В Техеран през нощта на 18 септември 1976 г. жителите на града забелязват в небето голям небесен обект. Ръководителят на авиотрафика също го забелязва. Иранските военновъздушни сили изпращат два бойни самолета F-4, за да го проверят.

Щом F-4 се доближил на 25 морски мили, всички уреди и комуникации спрели. Когато F-4 се отдалечил от обекта и вече не представлявал заплаха за него, те отново заработили. От оригиналния обект излязъл друг ярко осветен обект и се насочил направо към F4.

Съществуването на НЛО

е потвърдено, но това дали те са управлявани от извънземни, не е. Според д-р Брайън О’Лиъри, бивш астронавт от НАСА и професор по физика в Принстън, все още има „изобилие от доказателства за контакт с нас“.

Според пряко свързани с тези наблюдения, заемали важни постове, някои от тези НЛО наистина се управляват от извънземни.

Пенсионираният вече командир

на военноморския флот Греъм Бетюн обяснява как пилотирал самолет с група от ВИП персони и други пилоти в Аржентина, Нюфаундленд.

Всеки в самолета видял 300-футов обект, който се издигнал вертикално на 10 000 фута за по-малко от секунда. Той е документирал случилото се. Файловете са в архивите на „Проект Синя книга“.

Информация на тази тема от надеждни източници, документи и изявления от заслужаващи доверие хора, не липсва, но тази тема явно се контролира от някакво „тайно правителство“, което е над правителството.

Документът може да бъде видян тук