Новини

Глътка чист въздух и обръщане към себе си. Какво ще ни донесе Новолуние в Лъв?

На 19 август 2020 в 05:43 ч. ще започне фазата Новолуние в зодиакалния знак Лъв. Много от световните астролози определят точно това Новолуние като приказно, защото ще се случи с подкрепата на планетата, носеща енергия – Марс. Тази планета ще подкрепи Новолунието и ще ни даде възможност за реализиране на желания и постигане на цели.

Освен това в компанията на новата луна е планетата на общуването и споделянето Меркурий. Затова ще ни се иска повече да споделяме и разказваме за тревогите си или за щастливите моменти.

Зодиакалният знак Лъв отговаря за любовта, която ние даваме и за флирта. Ако разчистим облаците край себе си, небето ще ни послуша и ще се проясни.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на Новолунието. Независимо от зодията си, астролозите съветват да бъдем смели, да мечтаем и сбъдваме. Тогава това, което е ваше, ще дойде и ще остане при вас.

Новолунието дава възможност за реализиране на целите

Емоционалният аспект на Новолунието със Сатурн ще ни изправи пред равносметки и анализи. Нека загърбим обвиненията в миналото и мислейки за бъдещето, да бъдем в настоящето. Не съжалявайте за нищо в миналото си. Бъдете тук и сега, заедно със своите мисли и мечти. Обичайте се и давайте най-доброто от себе си на околните.

Според астролозите при Новолуние човешките биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него силите и енергията са изчерпани. Затова почивката е препоръчителна.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат с лекота да постигат целите си в този период.

НП 2020 Дженифър Рачиопи