Новини

Знаете ли кой наистина е управлявал древен Египет?

Едно затворено общество

на свещеници са били истинските управители на Египет. Ако не вярвате продължете да четете.

Създадено от жреци, преживели световният потоп. Притежатели на регистри и знания от изгубената Атлантическа цивилизация.

Жреците от „Окото на Хорус” оставили тези истини във вътрешността на своите храмове.

Сфинксът, обаче, разкрива астрономически движения регистрирани преди хиляди години изпитани от цивилизацията на атлантите.

Историята разказана от Платон

за потъването на Атлантида има египетски корени. Жреците на храма на Нейт, показали на Солон древни хроники за „Атланти“ една египетска дума, свързана с водата. „Атлу“ – означава вода. Краят на земята и началото на водата.

„Анти“ – означава разделена на земята. Думата „Атланти“ означава „Земя разделена от водата”. В историята на Платон, столицата на Атлантида – Посейдонис, е била един красив кръгъл град.

Съставен от земни кръгове,

разделени от водни канали. За да разкрием тайната на Сфинкса трябва да анализираме неговата символична форма. Неговият огромен размер от монолитен камък, точното му местонахождение, посоката в която е насочил погледа си.

Жреците, които останали живи след потъването на Атлантида, изваяли една гигантска символична форма със серия от астрономически ключове, един часовник, който отбелязва, „Големите цикли на Слънчевата система в Галактиката“.

Сфинксът е най-големият

и древен регистър на планетата. Първата дата, която е регистрирана е Цеп Тепи – Новото Време.

Момента от, който започва развитието си Новата Цивилизация след потопа. Цеп Тепи е първата стъпка, от новият път на духовното усъвършенстване за цялото човечество.

Втората дата, която е отбелязана, е на последният катаклизъм случил се преди 13000 години. Това е потопът, който е наречен световен. Регистриран едновременно по всички места на планетата, а не само локално събитие.

Мъдреците свещеници разполагали

с регистри от предишни катаклизми, един от които се е случил в началото на Атлантическата цивилизация, приблизително преди 38000 г.

Знаели са, че това разрушаване е циклично и се случва веднъж през всяка космическа година. Това познание потвърдило, че небесните тела маркират продължителността на всички цикли на различните етапи във вселената.

Характеристиките на Сфинкса ни съобщават за значимостта на всичките нива от Големият Космически Цикъл.

Обиколката на Слънчевата система

около центъра на Галактиката определя продължителността на физическите структури, които поддържат организацията на цивилизацията.

На всеки 25920 години винаги се е случвала една катастрофа, която е отваряла възможността за една нова форма на развитие.

Възможност за една различна форма на организация. Структурите, които подреждат живота и развитието на човечеството, периодично биват разрушавани.

В края на всеки космически цикъл

се случват големи промени в слънцето. Причиняващи климатични изменения, които унищожават всички постройки върху планетата.

НП/2024