Новини

Защо съвпадението на Сатурн с Плутон през 2020 е важно за нас

Астрологията обяснява как планетите влияят на Земята. Това не винаги включва човешките животи, а всички неща, които се случват около нас. Включително околната среда, политиката, социалните условия и жизнения цикъл.

През 2020 година ще се състои голяма планетарна подредба, която ще бъде единствена по рода си и ще ни засегне от всички краища.

През следващата година, Сатурн и Плутон ще бъдат в 23-градусов съвпад със знака Козирог. Това ще бъде специален планетарен танц, който ще доведе до промяна в живота ни.

Сатурн управлява законите и възстановява реда. Когато се доближи до Плутон, това ще доведе до промени в нашите обществено-политически системи.

Оказва се, че това е време на революция, време на промени.

Според Морис Фернандес, този цикъл се провежда на всеки 33-38 години. Варира в зависимост от силно елипсовидната форма на орбитата на Плутон.

Това води до разпределение на властта по такъв начин, че процесите по вземане на решения се променят.

Ще можем да преценяваме нещата, като виждаме по-голямата картина. Можем да разберем как нашите решения, биха могли да окажат значително въздействие върху света.

От духовна гледна точка, цикълът ще определи как най-добре можем да използваме нашите ресурси от позицията си на въздействие.

Това е тест за морала. Тест за това, как можем да използваме властта по определен начин. Управлението на нашата духовна страна е от съществено значение през това време.

Как този съвпад между Сатурн и Плутон ще ни засегне?

Нека се върнем назад във времето и да проследим събитията, които са се случили по време на този съвпад.

През октомври 1914 г., когато Първата световна война избухна настъпиха промени в правомощията. Османската империя, Австро-Унгарската империя и руската монархия се разпуснаха.

През 1921 до 1923 г., Сатурн прави квадрат с Плутон, което донася тоталитаризъм и фашизъм в Европа.

През 1939-1941 г., когато Сатурн и Плутон отново са били в квадрат е избухнала Втората световна война.

През 1947 г., когато Сатурн и Плутон са съвпаднали, това довело до установяването на Пакистан и Индия, като отделни държави.

През 1982 г., бе отбелязан нов цикъл, който довел до Голямата депресия и най-голямата безработица в САЩ.

През януари 1983 г., вулканът Килауеа изригна и се превърна в най-дълготрайното вулканично изригване, което продължава и до сега.

Какво ни очаква за в бъдеще?

На 12 януари 2020 г., Сатурн ще се съедини с Плутон в знака Козирог. Това ще доведе до енергиен ефект, който ще продължи още две години. Още тази година ще усетим някои от ефектите.

Ще се случат промени в геополитическия сценарий около нас. Освен това, околната среда ще бъде основен аспект в нашия живот.

Ъгловите аспекти, през които Плутон и Сатурн преминават ще се съсредоточат върху околната среда. Може да изригне вулкан или да се получи земетресение.

Малко по-късно през 2020 г., по време на ретрограда на Марс в зодия Овен, ще спре сливането на Сатурн и Плутон.

Политическите конфликти ще имат стремежа да станат по-силни. От отделни бунтовници, може да се стигне до колективни бунтове в глобален мащаб.

Сепаратистките настроения в САЩ ще се влошат.

Има причина, поради която съвпадението се нарича „Голямото съвпадение“.

Не се противопоставяйте на промените. Те ще се случат независимо, дали искате или не.

2020 г. ще бъде година на огромни промени. Бъдете подготвени.

Източник: Soul Travel Rules