Здраве

Защо производството на страхове расте и каква е причината да се пропагандира?

Това е въпрос, който често си задавамe през целия си живот. Никога не преставаме да се учудваме, че толкова много хора свързват понятието „страхове“ с някакво специално усещане. Няма газ, няма петрол, цените растат…

А дали максимата – Където е домът е спокойно, е валидна в наши дни?

Какво означава това?

Домът е мястото, където е сърцето, където сме доволни и щастливи. Място, където се чувстваме напълно способни да се наслаждаваме на това, което ни заобикаля и може наистина да оценим.

В действителност усещането „да бъдеш у дома“ има личен смисъл и идва отвътре. Дали това се основава на енергия, настроение или е просто цялостна интуитивна вибрация…У дома е уникално понятие за всеки от нас.

Световната игра

Фактът, че малцината избрани са в състояние да контролират и манипулират цялото глобално население подчертава, че е необходима голяма промяна в начина, по който избираме да живеем.

Виждаме всекидневно, независимо къде се намираме, деструктивните мерки, които прилагат политиците и корпоративните гиганти. С производството на страхове те рушат ценностите на обществата.

Така наречените властелини произвеждат фалшиви страхове, засилват напрежението и манипулират, за да получат одобрение и приемане на политиката си.

Общество изградено от страхове

Често чуваме фразата „Това не е демократично управление, това е общество, основаващо се на страх“. Ето защо в момента откриваме значителна промяна в съзнанието на хората.

Цели общества се оказаха подвластни на „фейк“ страхове и пандемична манипулация. Те приеха този модел на поведение сакаш са зомбирани.

Но как и кой е създал тези тенденции? Какво ще кажем за нашето собствено право за защита и съзнателен избор?

Когато разглеждаме по-отблизо действията и нагласите на малцината избрани, можем да видим, че те действат като група примати в джунглата.

Те ще направят всичко възможно, за да наложат конфронтационна реторика. И вместо да бъдат отговорни ще търсят начини да оправдаят действията си.

Пропагандата

Да налагат страхове в обществата, за да получат властта и ресурсите е основна грижа за тях. Те са способни буквално да унищожат човечеството и планетата заради собствените си интереси.

Но ние хората имаме друга цел, различна от тази да служим на другите. Родени сме в свобода. Имаме право на избор, имаме право да градим свободно нашето развитие.

Ние сме тук, за да се развиваме и уважаваме един друг. И това не е само празна фраза, а силна формула.

Какво да очакваме?

Тъй като физическото тяло се опитва да се справи с нашата душевна болка, очакванията са да имаме сблъсък със сериозен противник.

В този изключително важен момент предстои да обмислим отново всички наши преживявания.

Предстои да вземем решението, което е правилно за нас. И повярвайте щом интуицията работи, то ще бъде най-доброто.

Вибрации на промяната

Докато все още в атмосферата има ниски вибрации и насаждане на страх, все по-осезаемо имаме задължението да насърчаваме собственото си позитивно мислене.

Ние сме силни и това е всичко, което е необходимо да знаем днес. Когато си спомним кои сме, и премехнем цялата заблуда, която ни е била наложена, ще се освободим от оковите на страховете.

НП/Дийн Томас