Новини

Защо хората все по-често казват сбогом на старите енергии?

Новото е във въздуха

Появява се нова енергия, която оказва влияние върху начина, по който мислим, чувстваме и подхождаме към живота.

Времето за открития и нови начинания става факт. Това е време да бъдем честни със себе си и да намерим нови решения за един различен живот.

Всички автори твърдят, че звездите се подреждат, за да създадат мощна карта, която може да контролира съзнанието и да промени хода на живота ни.

Енергия на бъдещето

От нас зависи да овладеем тази енергия и да се възползваме максимално от нея. Съществуват много възможности за растеж и трансформация, стига да сме отворени за тях.

Все повече фантасти в романите си ни насърчават да прегърнем и овладеем тази енергия. Каузата е очертана. Да я накараме да работи за нас.

Но страховете не са се отдръпнали напълно. Процентът на песимистите остава все още висок.

Въпреки тези негативи във всекидневието хората започнаха да отърсват прахоляка от старата дреха. Честност в общуването е само частицата различна диалогичност, от която се нуждаем.

Наистина ли настъпи времето?

Франк Джоузеф, автор на книгата „Древни технологии“ твърди, че старите енергии действат все по-слабо и е време да преоткрием забравените знания. Те биха довели и до нов поглед към живота.

Може би е време и да открием различни качествени решения, които да доведат до живот без страхове. Такъв подход е предизвикателство, но то е добре да бъде посрещнато без отлагане.

Да бъдем честни със себе си и да поемем контрола над живота си е не само добро пожелание. Вече не можем да се крием от истината.

Да се изправим лице в лице с предизвикателствата и направим необходимите стъпки. Не е тайна, че това е напълно възможно.

Нов подход

Дали сме длъжни сме да бъдем силни и решителни? Можем ли да го направим? Ние ли сме тези, които ще преобърнат съдбата?

Във време, в което темпото на промените непрекъснато се увеличава, е лесно да се почувстваме като на безкрайно пътешествие към нищото.

Но какво би станало, ако можехме да открием една различна Вселена? Вселена, в която откривателството е не само възможно, но и неизбежно битие.

В тази Вселена ние сме пионери,

които изследват непознатото и откриват нови начини на живот. В рамките на години бихме могли да станем свидетели на преобразяването на нашия свят.

Това е Вселена, в която всичко е възможно. Вселена, в която можем да бъдем автори на собствената си съдба.

Затова да се вгледаме в тази различна съдба и се опитаме да създаваме бъдеще, с което да се чувстваме ведри, здрави и пълноценни.

НП/2022