Новини

Защо Америка протестира? Какво каза Тръмп? Да прочетем внимателно

Протестите в Америка приличат много на протестите в страните от Северна Африка, централна Европа и Украйна, ръководени от разузнавателна централа. Думите на новия американски президент за лъжите, манипулациите и фалшивия провал на демокрацията прободоха в сърцето най-младата нация. Статуквото в Европа не спи. Висши германски политици, включително министър Шойбле, наричат популист избрания американски президент. Размахването на чучелото популизъм от порочните еврочиновници, медии слуги и подкупни интелектуалци налива вода в мелницата на Ротшилд, Сорос, Кисинджър, Съмърс, Рокфелер, пише Trueactivist.com. За жалост в България клакьорите в този хор не спират да ни облъчват с жлъч, злоба и нечистоплътност.

Фактите, които всеки в света е добре да знае са разказани, не от Путин, не от Асад, не от Меркел, Оланд, Джеймс Камерън, Борис Джонсън или английската кралица – Елизабет II. Те са истината, смело казана в очите на Америка. Статуквото извади оръжието си протести ето заради тези нелицеприятни данни, укривани от хората.

---

Доналд Тръмп назова проблемите без страх и попадна под ударите на 90% от медиите в САЩ и по света. Ето двадесет причини да бъде намразен завинаги от статуквото.

1. Убийствата през последната година са се увеличили със 17% в петдесетте най-големи града в Америка. Това е най-голямото увеличение за последните 25 години.

2. Броят на новите нелегални имигрантски семейства, преминали през границата досега тази година, надхвърлиха общия брой за цялата 2015-та година.

3. 4 от 10 афроамерикански деца живеят в бедност, докато 58% от афроамериканските младежи сега са безработни.

4. Пътищата и мостовете се разпадат, нашите летища са в състояние като на страните от третия свят, а 43 милиона американци живеят на купони за храна.

5. След 15 години война в Близкия Изток, след трилиони похарчени долари и хиляди загубени животи, ситуацията е по-зле откогато и да било. Това е наследството от Хилари Клинтът – смърт, разруха, тероризъм и слабост.

6. Големият бизнес, елитни медии и видни дарители стоят зад кампанията на моя опонент, защото те знаят: Тя ще запази нашата манипулирана система.

7. Виждал съм от първа ръка как системата се обръща срещу гражданите си, точно както тя се обърна срещу Бърни Сандърс – той нямаше никакъв шанс.

8. Тази администрация пренебрегна централните части на Америка. Запомнете това.  Пренебрегна ги в образованието. Пренебрегна ги в работата. Провали ги в престъпността.

9. Неотдавна казах, че НАТО е отживелица, защото не може да се бори както подобава с терора, а много от страните членки не плащат  съответните си дялове. Обама и Клинтън създадоха Ислямска държава.

10. Искам в нашата страна да приемаме само хора, които ще подкрепят нашите ценности и ще обичат нашите хора. Всеки, който подкрепя насилието, презрението и потисничеството не е добре дошъл в нашата страна и никога няма да бъде.

11. Имам различно виждане за нашите работници. То започва с нова честна пазарна политика, която запазва нашите работни места и се изправя срещу многото държави, които мамят.

12. Америка е загубила около 1/3 от работните места в производствения сектор от 1997 в резултат на въвеждането в действие на пагубни търговски сделки, подкрепяни от Бил и Хилари Клинтън.

13. Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции ( ТТПИ). То не само че ще разруши нашето производство, но ще направи Америка обект на управление на чужди правителства. Обещавам никога да не подпиша никакво търговско споразумение, което ще нарани нашите работници или което ще намали нашата свобода и независимост.

14. Спирането на нечуваната кражба на Китай на интелектуална собственост заедно с техния незаконен продукт на дъмпингови цени и унищожителната им валутна манипулация. Те са най-добрите валутни манипулатори.

15. Ще назначим съдии във Върховния Съд на САЩ, които ще съблюдават нашите закони и нашата конституция.

16. Не можем повече да разчитаме на тези същите хора в политиката и в медиите, които ще кажат каквото и да е, за да поддържат манипулираната система.

17. Ще работим за всички наши студенти, които потъват в дългове, за да намалим напрежението на тези млади хора, които точно започват своя живот като възрастни.

18. Ние ще възстановим напълно нашата намаляла войска и държавите, които предпазваме, при сериозна загуба, ще бъдат помолени да заплатят съответния си дял.

19. Тези, които служат на тази държава, ще имат възможността да посетят лекар или болница по техен избор без да чакат на опашка 5 дни и да умрат.

20. Доходите на домакинство са се понижили с повече от 4 000 долара от 2000-та година. Нашият търговски дефицит е достигнал близо 800 милиарда само през последната година.