Новини

Какво символизира цветът на аурата?

Всички живи същества,

които се нуждаят от кислород, за да оцелеят, притежават аура. Те генерират силно магнетично енергийно поле, което може да бъде усетено, почувствано и дори видимо около физическото тяло.

Всички ние сме способни да доловим, когато някой е настроен враждебно към нас или когато е състрадателен и добронамерен.

Чoвeшкoтo тялo e cъвкyпнocт

oт милиoни клeтки, кoитo нeпpeкъcнaтo pacтaт, paзвивaт ce и yмиpaт. Te ce пoднoвявaт чpeз дeлeнe.

Пo вpeмe нa тoзи пpoцec ядpoтo и eлeктpoнитe нa клeткaтa ce движaт и пpoмeнят cвoятa cкopocт, излъчвaйки нeпpeкъcнaтo eлeктpoмaгнитни вълни. Сигнaлитe нa тeзи вълни ca paзлични пpи дoбpo здpaвe, нepaзпoлoжeниe и бoлecти.

Имeннo квaнтoвият aнaлизaтop aнaлизиpa тeзи пpoмeни. Слaбaтa мaгнитнa чecтoтa и чoвeшкaтa eнepгия ce oтчитaт нa ceнзop и cлeд ycилвaнe и oбpaбoткa oт вгpaдeн микpoпpoцecop.

Рeзyлтaтитe ce cpaвнявaт cъc cтaндapт oт зaбoлявaния, хpaнeнe и дpyги пoкaзaтeли, зa дa ce пpeцeни дaли мaгнитнитe вълни имaт oтклoнeния.

Аурата винаги е разположена на около един метър разстояние от физическото тяло

Тя се свързва с личността на човек. Понякога дори може да ги използваме, за да охарактеризираме някого.

Например: “Той има аура около себе си“ или “Около нея се вижда светлина“. Но на практика, всички живи същества излъчват това поле на енергия.

Когато свързваме аурата с някого, тя ни помага да надникнем в духовните, емоционални и физически аспекти на личността.

Животът е пъстър

и като много други неща по пътя ни, цветовете носят своето значение. Те изпълняват ролята на вестители на послания от висшия Аз или сънищата.

Не е необходимо да имаме познания по метафизика, за да разберем стойността на всеки един цвят, който присъства в живота ни.

Мнозина асоциират белия цвят с Бог, розовия с любов, лилавия с царственост или духовност. В следващите редове предоставяме кратко изложение за основните цветове и честите асоциации с тях.

red-aura

Червена Аура

Това са енергични, авантюристични и докачливи хора. Когато се налага са изключително отзивчиви.

Притежават силен дух и тяло. Бързо се отегчават, непостоянни са, но ако сериозно се заемат с нещо, го довеждат към  успешен край.

Хората с червена аура са директни, не са ръководени от скрити мотиви. Преди всичко, тези хора изпитват необходимостта от това винаги да са първи във всичко. Притежават състезателен дух и сами са режисьори на живота си.

pink-aura

Розова аура

Това са любящи, всеотдайни и контактни хора. Винаги са обградени от приятели. Имат отговорно отношение към здравето и тялото си.

Освен това са романтични и предани. Типични за тях са креативността, лечителските умения, въображението и творческия потенциал, който притежават.

Това могат да бъдат художници, музиканти, поети. Те оценяват малките неща в живота и имат нежна и ранима душа.

Жълта аура

Тези хора са аналитични, логични и изключително интелигентни. Имат много успешни кариери на преподаватели или изследователи.

Повечето са работохолици и лесно се депресират. Владеят изкуството да комуникират, уверени са и обичат да  анализират околните.

Не се страхуват да експериментират и са силно самокритични.

Зелена аура

Хората със зелена аура са креативни, работливи, перфекционисти, решителни и винаги реалисти.

Имат изтънчен вкус, който не остава незабелязан. Обичат сигурността, стабилността и баланса.

Много умело подбират хората до себе си, полагат грижи върху здравето си и са винаги в хармония с природата.

Оранжева аура

Тези представители са мили, състрадателни, общителни, щедри и честни, обичат да са център на внимание.

Имат способността да предразполагат останалите. Лесно раздразнителни са, но не и злопаметни. Типичен за тях е авантюристичния дух и импулсивните действия

Виолетова аура

Виолетовите нюанси са свързани с емоционалните хора, хората на настроенията. Смятани са за много потайни.

Имат силна интуиция, обичат да научават и изследват нови неща. Имат малко, но стойностни приятели.

Те са мечтатели, вярват в доброто и се стремят към своите цели и идеали. Но когато не са разбрани могат да бъдат агресивни.

Синя аура

Това са отлични комукатори, способни са да изразяват мислите и идеите си. Това могат да бъдат писатели, поети или политици.

Отличават се с високия си интелект и  интуиция. Обичат спокойствието и прекия диалог.

blue-aura

Сребърна и златна аура

Среброто е символ на физическо и духовно богатство. Това са сензитивни, практични и адаптивни хора. Надарени са с атрактивен външен вид, личностни качества и таланти.

Златото подсказва, че имате ангели-пазители. Това са атрактивни и комуникативни хора с артистични заложби.

Притежават силен чар и обаяние, както и способността да са отлични слушатели. Горди са и напълно независими. Те са и силно духовни личности.