Новини

Какво вещае годината на петела според китайците?

Според китайския хороскоп, новата година на петела ще донесе нови предизвикателства, изискващи бърз ум и практични решения. Тя ще настъпи на 28 януари 2017 г. и ще продължи 13 месеца. В Григорианския календар годината продължава 365 или 366 дни, през които Земята извършва пълна обиколка около Слънцето. Следващата Нова година по лунния календар ще бъде на 16 февруари 2018 г.

Характеристиките, които ще водят към успех през тази година ще бъдат лоялност, отговорност, упорита работа и семейни ценности. За годината на петела се твърди, че ще бъде мощна. Без колебание по отношение на това дали да се продължи напред. Ще имате желание да изглеждате по възможно най-добрия начин и ще бъдете наясно по въпросите за любовта, парите, бизнеса. Придържайте се към практичните и добре установени пътеки към успеха и отбягвайте риска.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

В тази година най-виталното обещание, което е давано, ще премине през фазата на безупречна работа, докато стигне своя резултат, който ще бъде перфектен, без значение на усилията. В някои случаи ще е добре да бъде сторено по-малко, но по-съвършено. Във всичко ще има много ексцентричност и оригиналност. Петлите са смели рицари и когато се сблъскват със стрес, опозиция и несгоди, ще отиде далеч отвъд това, което е необходимо, за да спечелят битката.

Петелът носи своя инат и затова в годината е важно всичко да се преследва докрай. Ще получим уроци за ред, контрол и стратегическо планиране.

„Постигайте психологическо предимство над противника и да използвайте сила само в краен случай“, гласят съветите на древните китайци. Прямият характер на петела не позволява много да вирее дипломацията, но тяхното внимание и почит към детайла компенсира в много от случаи или напечени ситуации. Остротата и прецизността ще бъдат сред качествата.

Петелът носи светли и щастливи дни, но и опасност от разсейване. Тази година може да се наложи да се влагат максимални усилия за минимална печалба. Гледайте детайла, но не забравяйте да виждате цялостната картина. Бъдете предпазливи.

Според китайците мотото на годината е: „Бъдете скромни и не се поддавайте на провокации. Ако се върнете крачка назад, ще откриете, че морето и небето са безгранични“.

  • Годината на огнения петел в цветове: Златно, кафяво, жълто
  • Късметлийски числа: 5, 7 и 8
  • Мото: „Цели се нависоко и не се отказвай“
  • Елемент на петела във Фън Шуй: Метал
  • Влияние: Ин
  • Часове на петела: 17:00- 19:00
  • Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Дева
  • Сезон на петела: Есен
  • Полускъпоценни камъни: цитрин, оливин, опушен кварц, ахат, лабрадорит, малахит, планински кристал
  • Цветя и билки: Гладиола, петльов гребен