Новини

Живеем в най-трудното време. Каква е печелившата стратегия?

Много звездни раси са посяли собствени семена тук, извършвали са генетични манипулации, коренното население се е смесило с чуждите, създавали са поколения помежду си. Нито един човек сега не е чист наследник на първоначално съществувалите раси. Всеки носи в гените си следи от много цивилизации в различни комбинации. Всеки един е едновременно землянин и същество от звездите. Всеки един е съвсем уникален.

На прехода се дължат както пробуждането на хората, така и икономическите и обществени промени. Но също и природните катаклизми – промяната на климата, зачестяването на земетресенията и всички природни аномалии. Дори измирането на част от животинските и растителни видове. Планетата се подготвя за новата реалност. С нея и целият съществуващ живот. Промените в природата и съзнанието са странични ефекти и резултат на една и съща първопричина – прехода. Ражда се новият свят. Той е празен и всеки ще го запълва със собствено въображение и съзидание.

Живеем в период, който е наричан краят на света или последните времена. Период, в който колективните споразумения се развалят и затова ни се струва, че светът се разпада. Светът, който познаваме, съществува, не защото е създаден в началото на времето от Господ за шест дена или е резултат от Големия взрив, а защото се поддържа непрекъснато от колективните ни споразумения. В момента, в който спрем да постулираме реалността такава, каквато е в момента, тя започва да се разпада, както се руши и най-красивата и здрава сграда, ако не се поддържа с години.

Макар и зададен в началото, творческият импулс е необходим, но недостатъчен за съществуването на която и да е система. Необходим е екип за поддръжка – и тази роля са изпълнявали колективните споразумения през последните няколко десетки или стотици хиляди години. „Последните времена” е нормално да бъдат напрегнати. Безработицата расте, богатството е преразпределено в ръцете на оня 1%. Балансът е разрушен, това предизвиква нарастващи социални вълнения.

Каква е печелившата стратегия в момент като този? Да сме повече себе си. Да се съобразяваме все повече с вътрешния си глас. Да бъдем все по-позитивни въпреки заобикалящата ни действителност. Защото само щастието и въодушевлението ни ще те отведат там, където искаме да бъдем. Да работим върху себе си, не за матрицата. Който строи бункери под земята, за да се защити от разпадащия се свят или който трупа оръжия и пари не е дори с йота по-предпазен от бездомника. Това, което се случва, преодолява всички стени и защити. Да не позволявме на медийните манипулации да отвличат вниманието ни. Да не се поддаваме на насаждания страх.

И най-важното не забравяй, че неслучайно си избрал да се родиш в тези времена. Спомни си защо? Отпусни се и спри да се стресираш, напрежението само ще ти съсипе нервите. То не носи сигурност или благополучие. Всички тези страхове са трикове на матрицата, колкото повече се втренчваш в тях, толкова повече те впримчват. Спазвай златното правило. Всичко е в твоите ръце на творец.

НП/Автор: Наташа Гайд