Новини

Военен експерт погледна назад в миналото и видя

Джоузеф Макмонигъл е един от най-успешните обучени от военните кадри със способност за  „дистанционно виждане“.

Той поглежда назад в миналото, за да открие  възможните версии за произхода на човечеството.

Това, което се разкрива пред него е, че сме плод на лабораторна работа на интелигенти същества.

Истинският произход остава мистерия,

но не и според мейнстрийм науката. Теорията на Дарвин е приета в обществото като абсолютната научно доказана истина, макар и в нея да има много липсващи звена и връзки.

Това, което остава на заден план е, че има стотици или дори хиляди учени, които са се изказвали против тази теория.

Дори и откривателят на двойно-верижния спираловиден модел на ДНК Францис Крик вярва, че човешкото ДНК е произлязло на друго място в галактиката ни, като интелигенти същества от друга планета са пренасяли различни организми.

Всяка година се появяват нови теории и открития, но съвременното образование продължава да преподава старите хипотези и понятия, които са отдавна опровергани.

Поставянето зад завеса на откритието за хуманоидни скелети на гиганти е добър пример за това.

Феноменът когнитивен дисонанс доказва същото. Когато хората получат информация, която не съвпада с мирогледа им, те чувстват голям дискомфорт.

Програмата Старгейт

Това е програма за дистанционно виждане. Тя е многократно използвана за разузнавателни цели, както и за изследване на парапсихологически феномени.

Събрана е изключително интересна информация, която е разсекретена през 1995 след закриването на програмата.

Чрез нея могат да се опишат физическите характеристики на дадено място, независимо от дистанцията.

Дистанционното виждане е използвано за намиране на пръстените на Юпитер, което се постига от Инго Суан дълго преди НАСА да има представа за съществуването им.

Тази технология влиза в употреба и по времето на Студената война, когато се следи за секретни руски технологии. В един от случаите дори се разкрива  местоположението на шпионски самолет в Африка.

Десетки  „виждащи“ работят  в тази програма и един от тях е Джоузеф Макмонигъл. Той, подобно на много други, продължава проучванията и експериментите си дълго след закриването на програмата.

Произхода на човечеството

През 1983 Макмонигъл работи заедно с Робър Монро, който помага на много от „виждащите“ след програмата. Там той провежда сесия в търсене на отговора за човешкия произход.

Писателят и изследовател Джим Марс пише за случилото се:

„По време на 129-минутната сесия той описа брегова линия, намираща се според него на примитивната Земя. След това предположи период от около 30 до 50 милиона години след ерата на динозаврите.

По брега ходи голямо семейство от човекоподобни космати животни, в очите на които има искра на интелигентност. За изненада на Макмонигъл те усещат неговото психическо присъствие, а за него става ясно, че тези същества не произлизат от нашия свят.”

Макмонигъл описва преживяното в книгата си от 1998 „The Ultimate Time Machine“:

„Те се появиха мистериозно. Не са произлезли от друг вид, а са поставени тук от космически кораб.

Виждам лаборатория, където всъщност създават тези същества. Те създават животни от гени. Разделят гени и ги свързват отново. Изглежда сякаш разработват яйца, като ги инжектират със смес от ДНК и гени.“

Напред във времето

Сесията приключва, като Макмонигъл се предвижва напред във времето и наблюдава как тези същества увеличават размера и способностите си, а  впоследствие стигат до множащи се хора.

Наблюдението и вмешателството в човечеството е документирано в ученията на почти всички цивилизации на планетата.

За повечето хора това са само „интерпретации“, но дали не им е сложен такъв етикет поради факта, че  разклащат вярванията и мирогледа на голяма част от обществото?

Може би това не е истината за произхода на хората, а е само поглед към нещо много по-грандиозно, случило се преди милиарди години…

collective-evolution.com