26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Новини

Вижте една от най-големите конспирации за енергията

Включването в електричното поле на земята и използването на свободна енергия предизвиква различни внушения за голямата заблуда, с която обилно ни заливат.

Това упорито твърдят определяните за конспиративни издания и не спират да публикуват документални материали.

Основният стимул за тази публикация дължим на учения Евгений Корольов.

Той документира доказателства, че преди сто и повече години на планетата често се използва атмосферното електричество. И то без никакви проблеми.

Всичко това е било напълно безплатно. Разгледайте тази малка селекция от снимки и след това преценете с каква информацията предпочитаме да ни захранват?

Какво се случва?

Ето осветлението преди около 200 години. Всичко е светело със студена светлина. Вечерите са били обляни в илюминации.

Тук са показани така наречените „Куполни генератори“. Те концентрират атмосферния заряд и го предават за използване за осветление и отопление. Тези генератори буквално са били разположени навсякъде.

Това е обществен транспорт, а снимката е автентична. Както виждате, няма кабели. Въпросът е: С каква енергия се е придвижвал малкия трамвай?

Можете да се ориентирате по снимките, че енергията е ползвана навсякъде свободно.

Но изведнъж започва да се случва нещо странно и генераторите спират да работят. Или някой деактивира основните елементи вътре в генераторите.

А може би електрическите свойства на атмосферата се променят драстично? Това е денят, в който свободната енергия е замена от петрола и съвременната електродинамика.

Трамваите започват да се теглят от коне, докато кабелите се поставят навсякъде.

А промишлените изложения стават такива.

Никола Тесла е знаел за всичко това, но неговите работи и лаборатории са изгаряни. Документите и изследванията му са засекретени и едва ли ще видят бял свят.

Някой много силен играч променя хода на историята. А с нея и планетарното развитие. Някой с неограничена власт осъжда на енергийно робство и зависимост цялото човечество, настояват конспиративните теории.