Тайни и загадки

Веществото, което се извлича от деца осигурява младост

Осигурява вечна младост и удължава живота

Адренохромът често се споменава в теориите на конспирацията. Според една от версиите, целият световен елит използва това вещество, получено от кръвта на деца, като лекарство за поддържане на вечна младост.

Твърди се, че предизвиква уникално чувство на еуфория и редовната му употреба удължава живота.

Има ли основания да се смята, че въпросните твърдения са нещо повече от поредната безпочвена измислица, циркулираща в интернет?

За първи път адренохромът се споменава в Канада

Според една от версиите за появата му, по време на Втората световна война има сериозна липса на адреналин.

Затова местните лекари нямат друг избор, освен да използват лекарство от „старите тефтери“.

Адренохромът е химикал, произведен от окисляването на адреналин, хормон на стреса, който активира реакцията на  съпротива в мозъка.

С негова помощ може да се забави загубата на кръв и се улеснява нейното съсирване. Веществото е известно от 40-те години на миналия век, а в резултат на последвалите тестове някои експерти смятат, че е възможно то да предизвиква психични разстройства и еуфория.

През 1954 г. психиатрите Абрам Хофер и Хъмфри Осмънд излагат хипотеза, че излишъкът от адренохром в мозъка може да допринесе за развитието на шизофрения и други психични проблеми, но това не е потвърдено.

В църквите и храмовете

В днешно време сред теоретиците на конспирацията се разпространяват идеи, че духовниците в църквите извличат и използват адренохром. Сайтове в интернет твърдят, че Ватикана и неговите храмове от векове са  център на педофилски секти и производство на адренохром.

В онлайн пространството е популярно и видео, в което се предполага, че адренохромът се добавя към виното, хляба и тамяна, така че енориашите от определена религия да изпитат религиозен екстаз и да продължат да идват в църквите.

Съвременната теория за адренохрома го свързва със световния елит, който го употребява за удължаване на младостта и живота.

Цената на един грам е около 2000 долара

Купуването, притежаването и разпространението му се счита за законно в САЩ. Веществото се продава в специализирани сайтове за търговия с препарати, използвани за биохимични изследвания. 

Според експерти, адренохоромът се извлича от епифизата – жлеза, разположена в междинния мозък. Тя синтезира серотонин, превръщащ се след това в мелатонин, който е основен двигател на биологичния ритъм.

Достига пълното си развитие към седмата година от живота на човек, а след 14-годишна възраст започва обратен процес.

Според конспиративните теории, именно това е причината, поради която сатанистите извличат адренохром единствено от деца.

Привържениците на конспирациите включват към адренохромистите членове на „масонската ложа“, т.е. най-влиятелни хора в света. Холивудските звезди също не остават настрана.

Холивудските звезди

В са Том Ханкс, Мадона, Алек Болдуин, Барак Обама, Бен Афлек, Бионсе, Кортни Лав и много други.

Самата Мадона пусна публикация в Инстаграм, където заявява че „е готова да убие за доза“. На страницата на Том Ханкс са открити снимки на детски неща, на които преди това не се обръща много внимание.

Сега тези снимки се тълкуват като признаци, потвърждаващи участието на актьора в култа към педофилите, които жертват деца.

Много холивудски звезди често говорят за зверствата, които се случват зад кулисите. Например Мел Гибсън заявява, че новородените деца са „разменна монета“ в сатанинското общество на педофилите в Холивуд.

Кои са те?

Бил Клинтън, Джордж Байдън, Барак Обама, Джордж Сорос, семейство Ротшилд, папа Франциск, Далай Лама XIV и други известни личности също са обвинени в използването на адренхром.

Появата на знаменитости, които сякаш не остаряват, предизвиква подозрения сред теоретиците на конспирацията.

Те твърдят, че тайната на „вечната младост“ на Том Круз и Джаред Лето се крие в употребата на адренохром.

Говори се за ритуални жертвоприношения на деца, както и за педофилия сред „силните“, които контролират Холивуд. Елитите са толкова пристрастени към веществото, че не могат да съществуват без него.

по trud.bg