Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Възможно ли е могъщи институции наистина да си играят с времето?

Възможно ли е НАСА и други могъщи институции наистина да си играят с времето и това да става пред очите ни всекидневно?

Много хора вероятно ще се съгласят, че ставаме свидетели на мащабна конспирация. Други ще заговорят за глобалното затопляне, трети просто ще махнат с ръка.

Всеки има право на своята истина, но събитията от последната година и това лято имат и друго обяснение.

От сайта „Рopular mechanics“ смятат, че доказателствата ще ни извадят очите.

Доказателствата за конспирация

Сезонът на ураганите по света превърна „времето“ в доминираща тема в медиите.

Горещените в Европа са непредсказуеми. Невждани дъждове и наводнения и урагани са малка част от непредвидимото време.

Какво става с с времето?

Япония продължава да се бори с наводнения вследствие на проливни дъждове. До момента наводненията са отнели живота на най-малко 37 души, информира Би Би Си.

Повече от 400 000 спасители в Югозападна Япония издирват оцелели, след като рекордни валежи предизвикаха свлачища и препълване на реките в събота.

Внезапни бури удариха Централна Европа с проливни дъждове и ураганни ветрове. Един мъж е загинал, а 74-годишна жена е в неизвестност след наводнения в Източна Чехия.

Няколко по-малки реки в района преляха заради проливните дъждове, което блокира много хора в домовете им.

На някои места улиците бяха залети от вода, няколко души трябваше да бъдат извадени от колите им.

Десетки спасители бяха мобилизирани, за да изпомпват вода от наводнени мазета и да разчистват улици. Мост беше отнесен край град Оскава, на 200 км източно от Прага, повредена е и електрическата мрежа.

Поривите в Южна Полша откъснаха покриви на къщи. Една жена е спасена изпод руините на покрив и е в болница със счупени крака.

Градушки и проливни дъждове удариха и Източна Испания. Властите издигнаха предупреждение за опасно време с очаквани на места валежи от 20 литра на квадратен метър.

Дело на природата или…

От десетилетия „конспиративни теории“ описват управлението на времето като нещо, което се превръща в работна хипотеза за определени кръгове.

А слуховете за контрол над метеообстановката в света от страна на много влиятелен кръг, дори тайнствен, стават все по-популярни.

Това, което се смяташе за невъзможно постижение днес е възможно благодарение на усилията за геоинженеринга, който позволява да управляваме времето.

Но ние стъпваме по бръснач и острието може да унищожи нашата планета толкова, колкото може да й помогне.

Официалната версия

Управлението на климата, обикновено наричано геоинженерство, известно още като намеса в климата е съзнателната и мащабна намеса в климатичната система на Земята.

Нейната цел е да се противостои на неблагоприятното глобално затопляне.

Хората се питат изгубени в двете версии: „Но къде е това доказателство? Къде мога да видя със собствените си очи, че нашето време всъщност се манипулира?“

Модули за управление на времето

Посочените тук са само по известните станции за манипулация на времето. Или както те са по известни в научните среди: Магнитно-хидродинамични генератори.

СУРА е със 190 MW мощност и се намира в Русия. Създанен е през 1981 година. Разположен е близо до град Васильсурск.

Това е един от първите в света изследователски център с йоносферен нагревател.

EISCAT –  Tromsø, Норвегия. EISCAT е създаден през 1975 г. от Финландия, Швеция и Норвегия.

Неговата задача е изследване на атмосферата и йоносферата с радари, разположени в авроралния овал в Kiruna, Sodankyä, Tromsø, Norway и в полярната шапка в Longyearbyen. Мощност – 1GW.

Най-коментираното съоръжение в света

HAARP – 3.9 MW мощност, Аляска САЩ. Неговото пълно име на английски е – High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP).

Ето тези и други видими действия на секретни институти привеждат очевидни доказателства, че промяната е видима с невъоръжено око.

Медиите, интернет и времето

Определено изводите се налагат с всеки изминал сезон. Променя се геофизичната среда, променят се видимо ледниковите шапки.

Скоро ще станем свидетели на появата на цял нов континент под ледената шапка. И забележете как в информационния поток се съобщава само прогнозата за времето и никакъв анализ.

В цял свят тя е превърната в шоу елемент от програмното време на телевизиите. Рекламата в този блок е една от най-скъпите. И в допълнение е представяна от млади аткрактивни водещи.

Голяма част от тях нямат необходимото образование, но това не е важно. Защото въпросите ще бъдат в повече. И да, въпросите се задават, но отговорите са мъгляви.

Възможно ли е наистина да съществува широкомащабна световна манипулация на времето.

Дали пък това не е фалшива теория на конспирациите, вие преценете сами?

НП/Рopular mechanics