Видео

Нови разкрития разбулват най-строго пазената тайна от НАСА

Нов документален филм поставя под въпрос за пореден път модела „Кръгла Земята“. В продукцията се показва различна информация, за да се разбере понятието „плоска Земя“. Филмът е базиран на обосновани научни доказателства и разработки, твърдят от сценарния екип. С примери, математически формули и фактология се оспорват парадигми на ортодоксалната наука. Сценаристите показват фалшивите, според тях, фотоси на нашата планета, снимани от различни сателити и обработвани с „фотошоп“. „Нито една снимка на НАСА не става публична, без да бъде обработена. Така наречените излъчвания на живо от МКС са контролирани видео трансмисии“, настояват от продукцията.

Отправят се нападки към космическата агенция: „Снимки от Земята са обработвани и представяни на публиката за марсиански пейзажи. НАСА използва фантастични бюджети и поддържа гигантската заблуда. Никой няма да отговори честно на въпросите – 1. На каква възраст е Земята? 2. Живеем ли под защитен купол? 3. Каква е причината за интереса на НАСА към Марс?“. Авторите не спират с обвиненията към космическата агенция, но дали имат основание за това? Агенцията налага умишлено цензура и строга секретност на работата си. И това е много по-сериозен морален казус, отколкото плоска, кръгла, елипсовидна или овална е планета. „Бюджетът на НАСА е астрономически и обществото настоява за прозрачност“ – обобщават от продукцията.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Във филма откриваме, че: „Всеки научен закон днес е подлаган на съмнение и спокойно може да бъде оспорен. Моделът за кръглата Земя е наложен от илюминати, църквата и учени подвластни на могъщи организации“. В конспирацията са включени учени от Дарвин до Айнщайн. „Но откритията на Тесла са оспорени, неговите разработки иззети и скрити завинаги.“ Твърденията на международния изследователски екип в едночасовия проект са озаглавени „FLAT EARTH. The real name of the world – Плоската земя. Истинското име на света“. Разсъжденията на авторите следват философията на станалия популярен преди десетилетие „Zeitgiest -Духът на времето“.

Често цитираният в Америка тези дни Джордж Оруел  не без основание пише: „В увода към „Света Жана“ – Джон Бърнард Шоу отбелязва, че днес хората са по-наивни и суеверни, отколкото през средновековието. И като пример за сегашната ни лековерност посочва широко разпространеното разбиране, че Земята е кръгла. Обикновеният човек, твърди Шоу, не може да изтъкне и един смислен довод защо смята, че Земята е кръгла. Той просто предъвква тази теория, тъй като в нея намира нещо привлекателно за манталитета на нашия век.“

Този документален филм, базиран на изследователски материал въз основа на философски, физически, астрономически и спектрален анализ прави опит да оспори модела „Кръгла Земя“. Филмът отива по-далеч като навлиза не само в научни подробности, но прави дълбок политически анализ на днешното време.

https://www.youtube.com/watch?v=f_VQgEY63Gs

НП/2017©