Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

София, вторник 26 септември 19:00 кино Люмиер. Билети на касите на НДК

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети на epaygo.bg

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Неразказаната история на египетската цивилизация. Какво планират създателите?

Мъдреци и свещеници от школата за мистерии в столицата Наакал разбрали, че планетата се намира във финалните моменти на своето съществуване.

Пророчеството, че неизбежна катастрофа

ще разруши структурите, които организирали човешкият живот предстояло да се случи.

Без подкрепата на върховното командване жреците конструирали няколко кораба. Те били защитени с електромагнитни полета от силите, които биха могли да унищожат материята в тях.

Водени от върховният жрец Арелиш Вомалитес, качили на борда близките си, високо технологични инструменти и избрани домашни животни и растения. После поели на изток и се отдалечили от Атлантида.

Планетата се разтърсила

Небесата се разтворили, водите помели континентите и заличили почти всички следи от съществуващата цивилизация.

Като доказателство за гибелта на две много близки места едно до друго са намерени гигантски каменни плочи наречени мегалити. По своя огромен размер, тегло и сложна конструкция показват една изчезнала технология, вероятно от цивилизацията на атлантите.

Първото доказателство се намира в Баалбек. Там се намират трите каменни плочи, най-големите и тежки на света. Така наречените трилити. Всяка от тях тежи 1200 тона дълга е 25 метра, широка 8 и 5 метра висока.

В Йерусалим, свещеният град на трите религии,

също се намират такива мегалити. Всеки от тях тежи повече от 800 тона.

С огромния си и необясним размер се превърнали в свещени места. Около тях израснал Йерусалим. Върху каменните плочи е изграден храма на евреите.

Днес те са основа на джамията Ел Акса и Скалният Купол. Мегалитите от Баалбек и Йерусалим, са били част от конструкции, изчезнали след световният потоп.

Останките са се запазили единствено заради масивните си размери и са неоспоримо доказателство за живота на древните.

Назад към края на времената

Зловещ катаклизъм унищожил цивилизацията на Атлантите. Случил се е през 10 900 г. пр. Хр. когато Слънчевата система минавала през съзвездието Лъв и останал регистриран в свещените книги на всички култури по света.

Когато равновесието било възстановено останалите живи мъдреци слезли от корабите в една равнина. За нея знаели, че там се сливат земните магнитни сили.

Надявали се да използват тези сили, за да стимулират човешката мисъл.

Построили масивни пирамидални форми, които резонирали, концентрирали и променяли основната вибрация на планетата в енергия.

Напредналите духовни същества

имали план за прогрес основан не върху материални удобства, а за постигането на вътрешен мир и хармония.

Трансформирането на ограничения “Човек животно” в един “Супер човек” се оказва водещо начало.

Тези учители в един момент, който нарекли „Сеп Тепи – Новото време” видели да изплува над водата дълъг и тесен оазис. Това била плодородна земя заобиколена от пустиня и дълга пълноводна река. Нарекли я Египет.

Оцелелите жреци от Атлантида,

виждали в този катаклизъм възможност да насочат човечеството към една по-добра съдба. В този нов цикъл желаели да създадат структурите на едно общество насочено към духовното усъвършенстване.

Сфинкса демонстрира огромните времеви цикли, които имали предвид в плановете си.

Форма на Лъв с Човешка глава подчертава цикъл, които по подразбиране е от ерата Лъв до ерата на Водолей. Времето определено за авторитет и влияние на новата цивилизация.

Те гледали на живота като процес,

начертан от Бога. Човекът се преражда последователно, за да се усъвършенства и да се издигне в универсалните йерархии.

Човешкият дух, който не разбира Твореца, нито замисъла на Вселената и своето собствено съществуване, се ражда в едно тяло.

Задачата е да натрупа опит, който ще му помогне да придобие мъдрост и разбиране. На мястото, където се раждаме и експериментираме има две противоположни крайности.

Страданието ни позволява

да оценим щастието. Мъката – да оценим мира. През многото животи, преживявайки двете крайности, разбираме, че единствената истина се намира в центъра в неутралността на любовта.

Като преминава през инкарнациите човек се развива стъпка по стъпка.

Превръща се в същество уважаващо другите и планетата. И приема, че всички условности и трудности са уроци за духовно усъвършенстване.

НП/ Malkun