България

Непознатите лечебни възможности на енерготерапията. Какво предстои в бъдещето?

Д-р Виолета Ботева, консултант и лектор на Новото познание, даде ексклузивно интервю за нашия радио канал в платформата Soundcloud. Темата е предизвикана от въпроси на зрителите. Някои от тях са разгневени на здравеопазването у нас. Вероятно с основание, други се вглеждат в пожълтелите страници на бабините рецепти. Пътят към един по-здрав индивидуален живот, а защо не и този на нацията минава през кабинети пълни с високо подготвени медици. Това е доброто пожелание. Фактите са с различни нюанси. Дипломираният медик д-р Ботева разкрива своя прочит  за хуманност и лечение в наши дни.

В поредица от пуликации у нас се дискутират теми като: Каква е причината лекарите да бъдат наричани от пациентите търговци на медикаменти? Заражда ли се нова лечебна философия, която по-смелите медици започват да прилагат? Възможен ли е съюз на алтернативна и консервативна медицина срещу болестта?

---

Отговорите са с недомлъвки и свързани предимно със страха от признаване на очевидното. Възникват и въпросите. Каква е причината все по-често образовани специалисти да използват алтернативни методи за лечение? Възможен ли е пробив на енерготерапията? Какво предстои в бъдеще? Отговорите и максимата за лечебния процес на д-р Виолета Ботева чуйте в посочения линк.

Тя е автор на книгата „Непознатите лечебни възможности на енерготерапията“. Лектор е в симпозиуми, конференции и научни срещи по биоенерготерапия в Европа.

Пълна радио версия на интервюто.

НП/2017©