България

Наблюдавани ли са НЛО в България? Отговорът на Министерството на отбраната

Управителят на фондация “Граждани на новата епоха” предостави на Новото познание отговор на свое запитване до Министрество на отбраната на Република България за налична информация, свързана с НЛО.

С разрешение на управителя на фондацията Александър Миланов, публикуваме фотокопие от официалното писмо на заместник – министър доц. д-р Орхан Исмаилов.

В официалното съобщение се казва: „В Министерството на отбраната няма информация за неидентифицирани летящи обекти над страната, заедно със съпътстващи документи и други материали или кореспонденция по визираната тема“.

мо

Фактите са различни според десетки очевидци.

Пилотът П. П. разказва личната си история за това как от борда на пилотирания от него „Миг-21“ е преследвал загадъчен обект, който така и не е бил обяснен.

Другата впечатляваща история, също предадена и на страниците на “Списание 8”. Тя е описана от Г. Х. Като военнослужещ, той става очевидец на 4 загадъчни обекта с форма на пура, висящи над военното летище в Граф Игнатиево. Военнослужещият успява също да чуе дискусиите на висшестоящите офицери за това дали трябва да се противодейства на обектите, които така и остават необяснени.

В наши предавания професор Лъчезар Филипов също е описвал не едно свидетелство на български граждани за наблюдавани НЛО над различни места от територията на страната. Някои са наблюдавани в село Ключ, с. Бобошево, гр. Банкя, Сливен, Първомай, с. Седларево, гр. Кюстендил и редица други места през различни интервали от време.

Оставяме на читателите и зрителите на “Новото познание” да преценят сами как да тълкуват отговора на Министерството на отбраната.

НП/ всички права запазени