Съзнание

Учени и нумеролог обещаха нов всемирен потоп. Кои страни ще пострадат?

Нов всемирен потоп засрашава цивилизацията, алармираха американски учени. И по всичко изглежда, че това не е фантастика.

Данните са стяскащи, а човечеството е изправено пред един от най-страшните сценарии.

Нивото на водата в океаните се увеличава драстично, така че една глобална катастрофа е пред прага на човечеството. Според учените това може да настъпи в края на този век или дори много по-рано.

Според прогнозите на американския екип до броени години водата в Световния океан ще се увеличи с над 65 сантиметра.

Фактори, влияещи върху възхода на Световния океан, са топенето на ледниците на Гренландия, влиянието на вулканичните образувания и нагряването на атмосферата.

Заплахата от наводнения заплашва много страни, но най-вече, според океанографи, може да бъде засегната от САЩ, Китай и Бангладеш. Като компютърни модели на планета предвиждат и огромни щети за южните части на Европа, Индонезия и части от Африка.

Известният нумеролог Дейвид Мейд направи преди да излезе доклада на учените направи ново и страшно изявление за съдбата на нашата планета.

Заслужава да се отбележи, че Мид стана известен по целия свят във връзка с твърденията му за съществуването на планетата Х, по-известна като Нибиру.

Нумерологът на два пъти определя точната дата на пристигането на смъртоносна планета, чийто сблъсък ще доведе до края на света.

Предсказанието на Мид за ужасно глобално наводнение може би не е лишено от логика. Гадателят предрича смъртоносно цунами, точно както е описано в Библията. Неговото начало ще е в средата на века, къобщават от Actualnews.

Още по темата: 150 милиона могат да останат под вода