Съзнание

Цялата човешка история е контролирана от централа в Европа

Човешката история е потулвана и премълчвана в продължение на векове по най-мащабния и дългосрочен начин досега и Ватикан крие огромни тайни, твърди изданието „Humans are free“.

Светият престол осъществява

постоянно наблюдение на небето над Земята с телескоп на име LUCIFER (“Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research), докато тайно се подготвя за пристигането на своите извънземни господари.

Изследователи твърдят, че умишлено се създава нещо, което ще постави Римокатолическата църква в челните редици на официално разкриване за съществуването на извънземни.

Историята е буквално пренаписана. Археологическата и научна общност целенасочено биха искали да вярваме, че преди хиляди години човекът е бил неандерталец.

Този неандерталец е бил в състояние да построи колиба. Но в същото време и невероятни мегалитни структури, които присъстват навсякъде по света.

Как е възможно това?

Тези, които контролират миналото, контролират бъдещето и никоя организация на Земята не се придържа по-добре към тази максима колкото Римокатолическата църква.

Тимъти Алберино, режисьор на документалния филм „True Legends: The UnHoly See“ представя редица доказателства.

Светият престол стои зад огромното фалшифициране на историята преди Големия потоп. Убивала е в миналото и е готова да убива сега, за да опази тайната.

Светът преди потопа

е загадъчен и изглежда е бил редактиран в историята, която изучаваме.

И това, за да може да се вмести в библейските идеологии. Стратегия, използвана за отдалечаване на човешката раса от взаимодействие с извънземни цивилизации.

Но възможно ли е наистина цялата човешка история да е контролирана от Светия престол и неговите верни организации?

Много независими учени откриват,

че историята е презаписана от могъщи сили. Доказателствата за това идват под формата на артефакти и научни статии, които са били скрити или унищожени.

Църкви и катедрали са строени върху езически места, за да завладеят народи и да прикриват останките преди потопа, твърдят автори.

Така човечеството е подведено да вярва, че хората са били неандерталци и изведнъж след това се превръщат в разумна човешка цивилизация.

Но доказателствата показват друго

Защо католическата църква ще стигне толкова далеч, за да организира такова прикритие? Може би защото цивилизацията преди потопа е посещавана от чужд вид.

Според много автори тези чужди пришълци са „посяли“ ранните човешки популации, за да ги доведат до мястото, където сме днес.

Но потопът заличил много от тези доказателства. Ако човечеството знаеше за тази предишна цивилизация, нямаше да има контрол над населението.

Освен това езическите места, на които са били построени много от църквите, служели като портали на извънземни да пътуват във Вселената.

Някои доказателства за това могат да се открият както в останките на гигантските скелети, така и при тези с други генетични деформации.

Защо католическата църква ще стигне толкова далеч, за да организира такова прикритие? Дали тези аномалии се дължат на смесването на нечовешки видове с хората.

Дали потопът е бил начинът да се изтрие нежелана страница от историята на планетата Земя? Може би точно затова Ватикан затвърждава идеологиите на Библията в опит да скрият останалите доказателства.

https://www.youtube.com/watch?v=KgFapjKB2Is