Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

София, вторник 26 септември 19:00 кино Люмиер. Билети на касите на НДК

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети на epaygo.bg

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Знае ли Ватикана за съществуването на извънземни и неизбежна космическа война?

В пощенската кутия

В лична кореспонденция от 2015 година с известния американски астронавт Едгар Мичъл, Джон Подеста, разглежда възможността Ватикана да знае за съществуването на извънземен живот.

Това съобщава WikiLeaks в една от последните си публикации с разсекретени документи.

„Извънземните искат да помогнат на човечеството, но се страхуват от злонамерените действия на хората“.

„Поради нестихващата война в Космоса, мисля, че трябва да си наясно с няколко фактора както планирахме в нашия разговор“, пише бившият астронавт на НАСА.

Началото на признанието

Той е известен също с признанията си за съществуването на извънземни цивилизации. В имейла до Подеста астронавтът определя извънземните като „добронамерени същества“, които искат да помогнат на човешката цивилизация.

Мичъл споменава още, че това може да бъде преустановено, ако човечеството продължи да трупа ядрени запаси и да води войни.

Той твърди, че извънземните „не биха толерирали каквато и да е форма на военна жестокост, както на Земята, така и в Космоса“ и дори могат да се намесят, ако човечеството започне нова война.

Разсекретената кореспонденция

Според разсекретените имейли от WikiLeaks, в кореспонденцията Мичъл отбелязва, че папата и Ватикана винаги са имали неоспорими доказателства за наличието на извънземен живот. Включително посещенията на други цивилизации на планетата Земя.

В едно от писмата на Подеста се споменава името Тери Мансфилд. Той е представен като директор на организация за връзка с извънземни същества.

„Колегата ми Тери Мансфилд споделя последните сведения на Ватикана относно извънземния интелект“.

Предоставените писма засягат кореспонденцията между Подеста и Мичел, в която се обсъждат рисковете от космическа война и извънземната намеса при избухването на такава.

Ето разпространеният от WikiLeaks имейл от Мичъл към Джон Подеста:

„Джон, поради нестихващата война в Космоса, мисля, че трябва да си наясно с няколко фактора както планирахме в разговора ни. Запомни, че мирната извънземна цивилизация от съседната Вселена ни помогна да пренесем енергията на нулевата точка на Земята.

Те не толерират каквато и да е било форма на военна жестокост, нито на Земята, нито в Космоса.

Информацията по-долу беше споделена с колегата ми Карол Росин, който работи в продължение на дълги години, рамо до рамо с Вернер фон Браун преди смъртта му.

Заедно с Карол работихме по Договора за неразпространение на оръжия в Космоса, който е приложен за твое улеснение.“

Второто писмо до Джон Подеста:

„С наближаването на 2015 разбрах, че ще напускаш администрацията през февруари. Спешно трябва да се уговорим за дата и час и да обсъдим разкритието относно енергията на нулевата точка. Колкото се може по-рано след напускането ти.

Колегата ми католик Тери Мансфилд също ще присъства, за да ни информира за последните сведения от Ватикана.

Друг колега работи върху нов космически договор, с участието на Китай и Русия.

Но като имаме предвид обтегнатите отношения между Русия и Украйна смятам, че трябва да изберем друга посока към осъществяването на мир в Космоса и използването на енергията на нулевата точка.

Имах среща с посланик Памела Хамамото (бел. ред. постоянен представител на САЩ в ООН) на 4-ти юли в Женева и накратко обясних за иновативната извънземна технология.

Мисля, че можем да я включим в презентацията пред президента Обама като доверено лице.“

Представените от WikiLeaks информации могат да бъдат видяни тук