Съзнание

Голямото очакване на Нокиа 3310. По същия начин ли ще изглежда легендарният телефон?

Потребители по цял свят са в очакване да докоснат „новия стар“ телефон Нокиа 3310. Финландската компания за мобилни телефони вече официално представи чисто новия модел на емблематичните телефони, които се завърнаха в производство след повече от десетилетие. Оригиналният телефон, известен със своята здравина, издръжливост на батерията и простота, ще запази някои от познатите вече качества, но ще предлага и възможността за достъп до интернет.

Новата версия ще възроди и други обичани легенди на 90-те, като играта „Змия“ и редица култови рингтонове, познати от ранните модели на марката.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

---

„Телефонът ще позволява разговори по 22 часа – десет пъти повече от оригинала“, обяви Арто Нумела, ръководител на финландската компания HMD Global, която ще произвежда телефона с лиценза на „Нокиа“.

Оригиналният телефон беше пуснат в продажба за първи път през 2000 г. и се продава в над 120 млн. копия, преди да бъде спрян от производство през 2005 г. С това той става най-добре продаваният апарат в света. Според анализатори възраждането на телефона е умел ход да се възроди финландската марка, загубила популярност в ерата на новите комуникационни услуги. Компанията е един от най-големите производители на мобилни телефони в периода 1998-2011 година. След това обаче бе засенчена от успеха на южнокорейската „Самсунг“, заради невъзможността си да отговори на разрастващия се пазар на смартфони.

---

AFP