Съзнание

ФБР не спира да разследва Хилъри Клинтън

В писмо до Конгреса, шефът на ФБР твърди, че е научил за нови имейли, които биха могли да бъдат отнесени към предишното разследване срещу Хилъри Клинтън за използването на частен сървър. Кандидатът на Демократическата партия като държавен секретар в администрацията на Обама е ползвала неоторизирана пощенска кутия за кореспонденция. Това деяние е абсолютно недопустимо като се има предвид заплахата от кибератаки и електронен шпионаж, смятат екпертите от ФБР.

Екипът на кандидатпрезидентската кампания на Хилъри Клинтън оспори претенциите на агенцията към кандидата на демократите за злоупотреба с електронни писма.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

ФБР взе решение да информира щатските сенатори за използване на личен имейл от кандидата на Демократическата партия Хилари Клинтън въпреки наближаващите избори в САЩ.

Директорът на ФБР Джеймс Коми информира Конгреса за размяна на мейли от госпожа Клинтън само 11 дни преди изборите.

Хилъри Клинтън излезе пред медиите по повод обвиненията с остра реакция: “Това е безпрецедентно и дълбоко тревожно“.

От своя страна Доналд Тръмп похвали решението на Бюрото и разкритикува противника си почти светкавично след обявяване на новината.

Джейм Коми защити хода си с настояването, че не прави публична информация, която ще бъде “подвеждаща“. Видео с реакциите на двамата кандидати по скандала тук.

BBC London