26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Новини

Тези усещания говорят за активация на специална енергия у хората

Всички сме надарени с индивидуална чакра система. Тази система позволява на „чи“ или на животворния поток да преминава свободно през нас, носейки ни повече съзнателност.

Коронната чакра е седмата чакра и се намира на върха на главата. Тя ни свързва с Вселената и това, което ни е създало.

Нейната роля е свързана с много ползи и напомня как всичко е свързано в този необятен мир.

В точно определен момент от нашия живот, тази чакра се активира и променя живота изцяло и пълнокръвно. Ето кои са основните признаци за активизацията:

1. Позитивност

Тази чакра учи, как да се отнасяме с доброта и позитивно към събитията.

Когато не се чувстваме добре, ни напомня да видим хубавото във всяка ситуация и всеки човек. Независимо какво се случва, винаги има и светла страна на нещата.

2. Болката

Колкото по-силна става коронната чакра, толкова по-съзнателни ставаме и започваме да разбираме, какво е болката и за какво идва в живота.

Ще започнем да виждаме уроците, които ни предоставя всекидневния живот с отворени очи. Много от възможностите идват предимно с осъзнаване на болката от раздялата, смъртта, болестта…

3. Провиждане

Сега най-накрая може да разберем смисъла на всичко тайнствено около нас. Това чувство е нещо, което никой не би могъл да намери думи, с които да го обясни. Но то е силно и всеки го усеща със собствената си кожа.

Видимо всичко е както преди, но сетивата вече са различни и виждаме дори най-малката светлина в тъмната страна на хората.

4. Сами

Докато се опитваме да разберем смисъла на нещата, вероятно ще се чувстваме изключително претоварени.

Поради тази причина може да открием, че прекарвайки време насаме със себе си, помага изключително много на връзката с Твореца.

Колкото повече време прекарваме със собствените си мисли, толкова повече ще разбираме невидимите нишки на света около нас.

5. Обич

Когато нашата коронна чакра е в баланс с останалите, хората в живота, които имат значение ще присъстват все повече и повече.

Нещата, които нямат значение и нямат никаква цел ще се изпарят. Тази чакра наистина обръща голямо внимание на това кой да бъде до нас.

6. Действията

Спите различно, храните се различно и се променяте с всяка измината стъпка. Нищо не е както преди, рутината вече не е част от живота ви.

Силното въздействие на чакрата върху организма се вижда и в намаляването на алкохола и вредните храни.

7. Въпросите

Не сте в състояние да спрете въпросите и мислите в главата си. Всичко, което се случва в съзнанието ни се движи все по-бързо. Отговорите вече не са отговори, а въпросите са безкрайни. Ние се осъзнаваме все по-бързо.

8. Самосъзнание

Всичко, което сме си мислили, че знаем се променя. Започваме да виждаме света такъв, какъвто е. Неговите скрити сили ни стават ясни и можем де се ползваме от огромното поле на съзнание и информация.

Понякога ни навестяват мисли, които променят всичко около нас за секунди, но това е най-голямата сила на енергията.

Източник: Аwareness Аct