Новини

Те не се нуждаят от технология, за да пътуват из цялата Вселена

Група астрономи през 1980 година започват да публикуват информация, че гигантска сфера с размерите на планетата Нептун обикаля около външните планети на Слънчевата система.

Тази информация не е „фейк“, както не е „фейк“ и призанието на Пентагона за НЛО заснето и публикувано в YouTube.

Все повече автори придобиват самочувствие и споделят с читателите истинските истории за своите срещи с други светове.

Неизвестните тела от друга галактика

Според други учени в края на 90-те и началото на 2000-та година започват да се появяват много повече сфери.

След това в продължение на цяла година, през 2012-та се появяват над сто. Точно тук е уловката, която властите използват, за да омаловажат фактите. А те са поразително истински.

Телата са с колосални измерения – с три вида размери, съответстващи на Луната, Нептун и Юпитер.

Конспиративна теория твърди, че съществата свързани с тези сфери или са от невидими планети, или са много силно напреднали и контролират времето.

Те не се нуждаят от технология, за да пътуват из цялата Вселена или да изпълнят някоя от своите цели. Те я притежават от милиони години.

Ние дори не можем да предположим колко е развит живота преди нашата поява като разумен вид.

Загадъчната теория за ТКП

Тези посетители са на съвсем различно ниво в развитието си. Дори работещите за супер секретната „Тайна космическа програма“ не намират обяснение на ставащото.

Смята, че доброжелателните извънземни са обвързани с така наречената „Приоритетна директива“, която ги принуждава да не се намесват тук на Земята.

В продължение на много години това е обявявано за конспирация. По-късно се разбра, че всъщност тази директива е предназначена за наша собствена защита.

Затова общества, стоящи зад тайни планове и проекти, никога не биха могли напълно да завладеят нашата планета. Още една удобно премълчавана истина.

В истерията около коронавирус пандемията бяха направени редица важни изводи за поведението на една цяла планета. И как тя може да бъде заключена за движение в небето и по земята.

Генетичните експерименти на Земята

Чували сте за генетични експерименти на планетата. Ето това става в последно време. Групата на тези „визитърс“ е съставена от над 40 различни интелигентни цивилизации, известни като “Супер федерация”. 

Те са разработили 22 различни генетични програми за човечеството в продължение на хиляди години.

Очевидно в определени моменти части от програмата попадат в недружелюбни ръце и ставаме свидетели на невиждани досега болести.

Битката за укриване на информацията

Едуард Сноудън показа всички тези документи в  разкрития и заяви:

„Винаги съм бил наясно, че напреднали цивилизации са идвали и са си отивали от повърхността на Земята в далечното ни минало.“

Твърденията на редица автори като Дейвид Айк, Ян Ван Хелсинг и Кори Гут са, че тези цивилизации използват собствена технология, за да създават огромни джобове във вътрешността на земята.

Това им осигурява защитна бариера срещу всякакви врагове, включително катастрофални природни бедствия.

Разкритията на анонимните

С течение на времето в интернет се заговори за достъп до още по-конспиративна информация основана на публикации в мрежата от „Анонимните“.

В публикацията се описват устройства с неземен произход, които визуализират някои цивилизации, живеещи и дори воюващи във вътрешността на Земята.

Някои от неземните са човекоподобни, докато други изглеждат съвсем различно от нас и само видът им би ужасил и най-коравия войник.

Анонимните описват и „Съветът на Древната Земя“. Това е сдружение съставено от извънземни цивилизации. Те са наясно със съществуването на другите противоположни фракции, но никога не са били в съюз с тях. 

Съветът следи за спазването на така наречения Космически етичен кодекс, който задължава високо развитите цивилизации да не влизат в контакт с по-ниско развити. В този случай това сме ние земляните.

НП/2023