Новини

Тайните войни на ЦРУ за извънземните открития и патенти

Американската разузнавателна общност

изследва сериозно на най-секретно ниво парапсихологията, дистанционно провиждане и телепатията повече от пет десетилетия.

Но защо това е приоритет на агенцията?

Ръсел Тарг, физик, който е прекарал няколко десетилетия в правителствена програма на САЩ е изследвал тези концепции.

Неотдавна той сподели своя опит, като го направи в разговор с TED, който има почти 1 милион гледания вече.

Друг чудесен пример за промяна на мисленето на хората „Black Budget” идва от Бен Рич, вторият директор на Lockheed Skunkworks, който работи там от 1975 до 1991 година.

Той е бил наричан Бащата на Стелта, след като е контролирал развитието на първия изтребител F-117 Nighthawk.

Разкритията на Рич

Преди смъртта си Рич прави няколко шокиращи разкрития за извънземните.

Вече имаме средства да пътуваме сред звездите, но тези технологии са заключени в тайни проекти и ще е нужно божие чудо да ги изведе в полза на човечеството.

Всичко, което можете да си представите, вече знаем как да го направим. Има два вида НЛО – тези, които изграждаме ние и тези, които изграждат те.

Подобна информация, включително и свидетелски показания от стотици други хора показва, че „класифицираният свят“ е много по-напреднал от нашия.

Обикновено, когато заявлението се подава за одобрение на патент, то изисква няколко проверяващи от Патентното ведомство, да преминат процеса на одобрение.

Този процес обикновено отнема от една до две години. Заявленията, които се подават в SAWS, трябва да бъдат одобрени от няколко човека и могат да бъдат отложени с няколко години.

Още примери, които изненадват

Един чудесен пример (от много) закъснели заявки за патент идва от д-р Джералд Ф. Рос, който подава патентна заявка за ново изобретение, което е разработил, за да попречи на заглушаване на електромагнитните трансмисии.

Важно е да се отбележи, че в края на 2014 година има над 5000 изобретения, класифицираникато секретни.

Това е най-големият брой заповеди за засекретяване от 1994 г. насам

Стивън Афгауд от Федерацията на американските учени съобщава: „Списъкът от 1971 г. показва, че патентите за слънчевите фотоволтаични генератори се подлагат на преглед и възможни ограничения, ако смята че те са повече от 20% ефективни.

Системите за преобразуване на енергията също бяха предмет на преглед и евентуално ограничение, ако предлагат ефективност на преобразуване „над 70-80%“.

Това всичко се нарича „Закон за поверителността на изобретенията“ и е написан през 1951 г.

Съгласно този закон патентните заявки за нови изобретения могат да бъдат обект на заповед за поверителност, които могат да ограничат публикуването им.

И това без изрични уговорки, ако тайните служби смятат, че разкриването им би навредило на националната сигурност.

НП/ТED