Тайни и загадки

Тайни опити за комбиниране на човешка и извънземна ДНК

Известният учен и изследовател на НЛО д-р Стивън Гриър

говори за тайни експерименти на правителството на САЩ, които според него включват комбиниране на човешка и извънземна ДНК. За това пише Daily Star.

В ексклузивно интервю за YouTube канала VLAD TV, Гриър изрази съмнения относно възможността за естествено възпроизвеждане между видовете.

Същевременно Гриър твърди, че са провеждани междувидови класифицирани експерименти и то от години насам.

Д-р Гриър цитира не по-малко от 119 случая

на удари на НЛО със Земята, като подчертава, че „нормалното“ възпроизвеждане между хора и извънземни е малко вероятно. Д-р Гриър твърди, че разполага със сериозни доказателства по темата.

Той изразява сериозно мнение за възможността, за такова събитие, въпреки че признава, че с използването на съвременни технологии като CRISPR и клонирането, могат да се постигнат някои резултати.

Възможностите

Според учения проведените експерименти, включващи сливането на човешка и извънземна ДНК, са създали странни форми на живот, отчасти човешки, отчасти извънземни.

Той не изключва възможността за създаване на хибриди чрез съвременни генетични технологии.

Д-р Гриър също така разкрива, че има програми насочени към създаване на съзнателен интерфейс между човек и машина, което според него е опит за хакване на навигационните системи на космическите кораби.

Тайните проекти

Той подчертава, че тези тайни проекти не само се осъществяват, но и продължават.
По време на разговора Гриър също така заяви, че извънземни кораби са били открити и изучавани от 30-те години на миналия век.

Думите му предизвикват официалната наука, добавяйки мистерия към въпросите за взаимодействието на човека с извънземни цивилизации.