Здраве

Световната пандемия е сценарий на мултимилиардери от 18.10.2019?

Началото на конспирацията

Фактите: Центърът за здравна сигурност „Джон Хопкинс“ в партньорство със Световния икономически форум и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс беше домакин на „Еvent 201 – пандемия на високо ниво“ на 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк.

Упражнението илюстрира области, в които публичните и частните партньорства ще са необходими по време на реакция на тежка пандемия, за да се намалят мащабните икономически и обществени последици.

През последните години светът наблюдава все по-голям брой епидемични събития,

които възлизат на около 200 годишно. Тези събития се увеличават и са разрушителни за здравето, икономиките и обществото.

Управлението на тези събития вече напряга глобалния капацитет, дори при липсата на пандемична заплаха.

Експертите са съгласни, че е само въпрос на време една от тези епидемии да стане глобална пандемия с потенциално катастрофални последици.

Тежка пандемия, която се превръща в „Събитие 201“, ще изисква надеждно сътрудничество между няколко субекта, национални правителства и ключови международни институции. Край на цитата.

Ето и изявлението на института от 20 януари 2020 година,

след публикации на разследващи журналисти. Четете внимателно следващите редове.

„През октомври 2019 г., Центърът за здравна сигурност „Джон Хопкинс“ бе домакин на пандемично настолно упражнение, наречено „Събитие 201“ с партньори, Световния икономически форум и Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

Наскоро Центърът за здравна сигурност получи въпроси дали това пандемично упражнение предсказва сегашното ново огнище на коронавирус в Китай.

За да бъдем ясни: Центърът за здравна сигурност и партньорите не са направили прогноза по време на нашето настолно упражнение. За сценария моделирахме измислена пандемия на коронавирус, но изрично заявихме, че това не е прогноза.

Вместо това упражнението служи за изтъкване на предизвикателствата за готовност и реакция, които вероятно биха възникнали в много тежка пандемия.

Сега не прогнозираме, че епидемията от nCoV-2019 ще убие 65 милиона души.

Въпреки че нашето настолно упражнение включваше макет на нов коронавирус, данните, които използвахме за моделиране на потенциалното въздействие на този измислен вирус, не са подобни на nCoV-2019.“

Нежеланите съвпадения със сценария на милиардерите

Първо съвпадение

Упражнението се основава на пандемия причинена случайно – от коронавирус и бе разиграно няколко седмици преди началото на истинската коронавирусна инфекция, която удари Китай между ноември и декември 2019 г.

Целият този хаос роди коалиция подкрепяна от Бил Гейтс, който финансира биотехнологични изследвания за разработване на ваксини срещу „смъртоносния“ коронавирус на Ухан.

Говорим за инвестиция в размер на милиарди долара в съвместни усилия с Националните здравни институти, за да използва платформата си за генетично разработване на лекарства за производство на експериментална ваксина.

Биотехнологичният гигант Gilead Sciences също обмисля да предложи повторно експериментално лекарство, тествано преди това срещу вируса Ебола, като лечение за китайския щам.

Всяка повече или по-малко сериозна вирусна инфекция, всяка повече или по-малко „изобретена“ пандемия не прави нищо друго, освен да доставя смазка на двигателя за изследването и разработването на ваксината.

Първите, които я произведат ще бъдат тези, които ще имат истинска власт в ръцете си.

Второ съвпадение

Друго интересно съвпадение е, че истинската епидемия в Китай избухна именно по време на 50-то издание на Световния икономически форум в Давос (от 21 до 24 януари 2020 г.).

Световният икономически форум е фондация, създадена в Женева през 1971 г., която всяка зима кани избрани интелектуалци и журналисти, водещи представители на политиката, на международната икономика, за да обсъдят най-належащите въпроси, пред които е изправен светът.

Какво по-спешно от смъртоносна вирусна пандемия, разпространяваща се от човек на човек?

Трето съвпадение

През 2017 г. Китай открива първата лаборатория с най-високо ниво на биобезопасност (BSL-4) с цел да се справи с фаталните биологични заплахи на планетата. Това е изследователски център, където изучават най-смъртоносните вируси в света.

Интересното е, че обекта е построен точно в центъра на Ухан. Подозрението, че вирусът може да е „избягал“ от тази структура и да не се е разпространил на рибния пазар заради змия или прилеп се усилва.

Тези подозрения са подхранвани и от изявления на Дани Шохам, бивш израелски офицер от военното разузнаване пред Washington Times.

Според експерта по бактериологична война лабораторията на Ухан е свързана с програмата за разработка на тайни химически оръжия на Пекин.

Това е информацията. Изводите остава да бъдат направени от нас.