Здраве

Странната връзка на водата със силите на мрака и светлината

Японският изследовател

д-р Масару Емото публикува преди години данни, че човешките мисли, думи и чувства влияят пряко на водните молекули.

Какво всъщност и днес ни изпраща като послание този изключителен учен…

Емото и неговият екип подлагат проби от вода на различни положителни и отрицателни въздействия, като поставят етикети на пробите или се обръщат към тях устно.

Използвайки високоскоростна фотография,

учените открили видими разлики в кристалите когато са подложени на разрушителни мисли, в сравнение с мислите за любов и признателност.

Изследователите на паранормални явления предполагат, че тези открития могат да имат дълбоки последствия не само по отношение на съществуването на добро и зло.

Но и за отношенията

ни с висшите същества и невидими сили. Особено ако водата е била третирана с негативни енергии.

А най-употребявана напитка е водата. Без нея няма живот. Ето защо определени сили се стремят да овладеят водните запаси на планетата и нейното разпределение.

В света на духовете

може да има паразитни създания, които преживяват с негативна енергия. Те акумулират и използват тази енергия като храна.

А водата е доказано средство за достъп до повече хора, заради всекидневната употреба в световен мащаб.

Когато ние даваме нашата енергия

на определени създания, като изпращаме концентриран импулс към тях, те имат повече възможности да се проектират в нашата реалност.

Дали въздействието на положителните и отрицателните енергии върху структурата на водните молекули е доказателство, че тъмните и светли сили съществуват?

Ако е така, може ли ескалиращото насилие в днешния свят да има по-дълбоки корени, отколкото осъзнаваме?

Има изследователи,

които смятат, че отговорът е “да“ и че хората имат силата да го спрат. Силите на светлината не могат да съществуват без силите на мрака.

И всеки човек трябва да избере сам дали ще премине към тъмната или към светлата страна на силата. Има сила на доброто и сила на злото. Те търсят попълнения, с чиято помощ да победят другата.

Може би тези сили имат периоди на възход и периоди на падения. И ни остава да гадаем, кой ще победи?

НП/2023