Новини

Силата на хавайското лечебно изкуство Хоопонопоно

Хоопонопоно е древна хавайска лечебна практика. Тъй като традиционният метод включва много различни стъпки и процеси, модерната версия е опростена до четири стъпки.

Тези стъпки включват възпяването на четири прости мантри:


Съжалявам.
Моля те прости ми.
Благодаря ти.
Обичам те.

Тези прости мантри, притежават невероятна изцерителна сила, не само за вас, но и за другите.

Практиката привлякла вниманието на д-р Ихалеакала Хю Лен. Така той започнал този метод, за да лекува криминално проявени пациенти или душевно болни такива.

Не било нужно, дори да седи срещу тях или да им говори. Нужно е само да възпява мантрите.

Забележителното е, че пациентите наистина започнали да се излекуват. Така неговата практика станала известна по целият свят.

Според д-р Ихалеакала Хю Лен, той излекувал пациентите, докато работил върху себе си. Задавал си въпроса: „Какво става в мен, че създавам това преживяване?“

Всички ние сме едно цяло и сме отговорни за света, който създаваме. Заедно, ние създаваме света, в който живеем.

Поемайки отговорност за всичко, което се появява на пътя ни, пречиствайки го, чрез прошка и любов, можем да променим начина, по който преживяваме или възприемаме другите хора и света около нас.

Хоопонопоно е много повече от възпяване на 4 мантри, но опростената версия е толкова мощна, че можете да усетите ползите и да забележите ефектите почти мигновено.

Хоопонопоно е фантастичен инструмент за лечение, който помага за:

Изчистване на кармичните връзки / Проблеми от минал живот с други хора;

Лечебни взаимоотношения.

Освобождаване на стари любови.

Намиране на покой на починали.

Възстановяване на семейни отношения.

Пречистване на енергия.

Как се практикува?

Първо, помислете за човека, с когото искате да излекувате вашата връзка. Визуализирайте го в ума си, но знайте, че когато правите тази работа, това всъщност е за вас.

Другият човек е просто огледало за да достигнете до онази част от вас, която трябва да бъде излекувана.

1. „Съжалявам

Извинете се на човека. Извинете им се за всичко. Тази стъпка е свързана с поемане на отговорност за вашето участие и вашата енергия, допринесли за ситуацията.

Може да не сте виновни за ситуацията, но вие сте отговорни за ситуацията , в която се намирате.

Когато казвате, че съжалявате, разчиствате кармичните и енергийни модели или връзки, които може да са довели до тази ситуация в живота ви.

2. „Моля те, прости ми“

Вече след, като сте се извинили за всичко, трябва да поискате прошка. Трябва да простите на себе си, за да може да се изчисти енергията между вас и другия човек, или ситуацията.

Позволете си да почувствате тази прошка. Позволете си да се почувствате свободни от всичко, за което сте се извинили. Без значение какво сте направили, вие сте опростени.

3. „Благодаря“

Благодарете на човека не само за това, че ви е простил, а за всичко. Благодарете им за това, което са допринесли във вашия живот и за уроците, които са ви научили. Благодарете им, че са част от вашия живот.

Благодарете им за това, че са разкрили тази част от вас и, че са ви дали възможността да излекувате тази енергия. Благодарете и на себе си, че сте предприели тази стъпка и, че сте си позволили да се излекувате.

4. „Обичам те”.

Изпратете на човека вълни от любов. Помислете колко много го обичате, кажете колко много го обичате. Тази стъпка е за почитане на неговата душа.

В зависимост от отношенията ви с този човек, тази стъпка може да бъде най-трудната. Опитайте всичко възможно, за да отворите сърцето си и да намерите начин да заобичате този човек.

Докато рецитирате мантрите, дори и да ги насочвате към друг човек, лечебната енергия се отразява обратно и към вас.

За най-добри резултати Хоопонопоно мантрите трябва да се практикуват ежедневно в продължение на най-малко 30 дни или докато постигнете желаните резултати.

foreverconscious