Новини

Секретните програми на илюминатите за космически изследвания

Световните конспиративни привържениците

смятат, че илюминатите отдавна владеят фантастична технология, която използват за изследване на космическото пространство за собствените си егоистични цели.

Те отдавна са базирани на Луната и Марс, но всичко това е внимателно скрито от широката общественост. Това е просто тайната, която рано или по-късно ще стане явна.

Има две теории

за това от къде световните елити са взели непознатите технологии. Една от тях гласи, че всичко това е постигнато благодарение на катастрофата на НЛО край Розуел.

В полза на тази хипотеза е засекретен документален филм, посветен предимно на тайната военна база на САЩ „Зона 51“.

Според втората теория, извънземни от нашата галактика и извънземни от един паралелен свят (от бъдещето например) никога не биха позволили на земляните да използват тяхната технология.

Но неприятностите за чуждите

цивилизации започват още преди Леонардо Да Винчи. Бившият консултант на НАСА Ричард Хоугланд е един от хората, заради които изтече информация за тайните програми на световно правителство.

Според него умишлено в определени моменти инцидентно е изтичала класифицирана информация за Луната и Марс.

Независимо от твърденията на НАСА,

Хоугланд казва, че е станал свидетел как през 1976 г. кораба „Викинг“ на земните имлюминате е извършил кацането на Марс. На кораба са били служители на НАСА и служители от Ен Би Си.

Ричард по това време работи в космическата агенция и вижда на монитора всичко в цветно изображение. Всички забелязали, че небето е синьо на Червената планета.

Впоследствие служители на НАСА

са го туширали в жълто-кафяви цветове. „Всичко това е само част от тайната космическа програма на световния елит“, твърди уверено Ричард Хоугланд.

Пенсионерът майор Робърт Дийн участва в секретна класифицирана програма – да проучи реалната заплаха от извънземни. И ето какво открива.

Извънземните на Марс,

казва той, са там от поне петстотин хиляди години. В екваториалната част на Червената планета е разположена тяхната най-голяма база, известна до този момент.

Базата е заснета от “Маринър“ и изтичането на секретни фотографии е факт. Но служителите на НАСА излизат от ситуацията за изтеклата информацията. 

В същото време, казва Дийн ние летим до Луната и до Марс от дълго време и то редовно. Контактите с високо развит извънземен разум са неопсорими за пенсионирания майор.

Освен това в света съществува наука,

която е в пъти по-развита от официалната. И то с преднина от най-малко сто години, докато цялото човечество се радва на наследството на знания и технологии, пребиваващо в бедност и невежество.

Тази напреднала науката отдавна използва знаковите открития на Тесла. Този елит се ползва от безграничната и напълно безплатна енергия, която може да направи живота на земята рай.

Да не говорим за други фантастични открития. Въпреки това, световният елит не се нуждае от проспериращо човечество, в противен случай те ще загубят властта си.

НП/СМ