Новини

Секретната зона S4 може да се окаже най-строго пазената тайна на САЩ

Едно научно откритие отваря вратата

към една напълно нова реалност. Тази технология може коренно да промени нашия свят. Тя има силата да превърне всяка звезда в небето в достижима цел.

Но възможно ли е такава невероятна технология да е била изтръгната от катастрофирал извънземен кораб и там, да е открито вечното гориво?

Всички сме чували за катастрофата в Розуел през 1947 г. и как парчетата от странния метал са били прибрани от военните. През годините очевидци твърдяха, че е имало и други катастрофи.

„Вярно е, че тайните централи са открили наука, която не могат да разберат и до ден днешен. Чакаме нашите учени и инженери да придобият нужните познания, за да разберат технологиите, които сме извлекли от НЛО.“, казва Нап в интервю за епизод от поредицата „Ancient Aliense“.

Възможно ли е военните на САЩ

да притежават един или повече разбити извънземни кораби?

Макар от десетилетия правителството да отрича тези твърдения, един човек се осмели да каже, че лично е видял доказателства. Това е Боб Лазар.

Той става известен с това, че е работил в секретната база S4 в пустинята Невада, близо до „Зона 51“, където чрез „обратен инжинеринг“ военните копират извънземни кораби.

Лазар твърди: „В края на 80-те години, правителството на САЩ притежаваше няколко извънземни кораба, както и технологията им. Това е факт.“

През май 1989 г., този бивш служител

на Националната лаборатория в Лос Аламос, първи оповестява новината, че правителството провежда експерименти в свръхсекретно съоръжение, известно като „Зона 51“.

Той признава, че не само е открит извънземен кораб в Розуел, но и потвърждава упоритите слухове, че в пустинята Невада се възстановяват извънземни технологии.

Почти 30 години по-късно, през 2018 г., Боб Лазар отново разказва своята невероятна история на документалиста Джереми Корбел.

Той споделя, че това е тайна, която е добре да бъде разкрита на света.

„Зона 51“ е известна в цял свят заради Боб Лазар

И то независимо дали хората вярват на историята му. Този разказ постави „Зона 51“ на картата и секретната база никога няма да изчезне от там.

Години наред скептиците считаха „Зона 51“ за чиста фантазия и наричаха Лазар измамник и лъжец.

Но през 2013 г. искане базирано на Закона за свобода на информацията принуди ЦРУ да признае, че зоната съществува.

Секретният обект S4

Според Лазар, до известната военна база, разположена северозападно от Лас Вегас, близо до Грум Лейк, имало още по-секретен сектор, заровен дълбоко под планината Папуз на юг, наречен S4.

Той твърди, че именно тук флотът на САЩ е скрил извънземните чинии.

Официално там няма нищо

Ще ви кажат, че никога не са имали подобно съоръжение.

Историята има своето обяснение. Военните научили за Боб Лазар чрез работата му в Лос Аламос. Нает заради опита си с физиката на елементарните частици и електрониката.

Лазар твърди, че веднага бил насочен към проект „Галилео“ и му е възложено да възстанови задвижващата система на летяща чиния пазена в S4, която той нарича „спортен модел“.

Това беше наука, която се опитвахме да копираме, но все пак успяхме да разберем как работят устройствата. Например, задвижването на кораба.

Той не беше с реактивна тяга, а се задвижваше от поле

Изкривява пространството и времето пред себе си. Пространството всъщност се огъва.

Лазар казва, че решаващата съставка за тази невероятна технология бил елемент, който все още не е съществувал в периодичната таблица. Елемент, който той загадъчно нарича „Елемент 115“.

Според него този  тежък елемент е ключът към системата за задвижване.

Дали военните притежават не само извънземен кораб, но и неговият източник на гориво – „Елемент 115“ ще си остане загадка за сериозните изследователи и търсачи на сензации?

НП/2023