Новини

Откритие на учени потвърди енергийния вампиризъм. Техники за освобождаване от хватката

Усещане за енергиен контрол

Понякога срещаме хора, с които в края на разговора се чувстваме обзети от тъга, изтощени и депресирани.

Резултатът може да не е от това, че другият ви е казал нещо лично. Фактът, че те са говорили за собствените си проблеми, ви предава същите негативни чувства.

Изследователски екип на университета в Билфелд, Германия, направи революционно откритие.

Откритието

Учените установяват, че растенията имат способността да черпят енергия от други растения като алтернативен източник на енергия.

Този факт може да има значително въздействие върху бъдещето на биоенергията и да се докаже, че хората осъществяват същия процес.

Професор д-р Олаф Крус и неговият изследователски екип потвърдиха за пръв път, че точно както растенията и ние се нуждаем от вода и светлина, които абсорбираме, за да се развиваме.

Учените за енергийното вмешателство

„Точно затова има някои хора, които се чувстват неудобно в условията на някои групи, където има смесица от енергия и емоции“, казва д-р Оливия Бадер Лий, психолог и енерготерапевт.

„Човек може да поглъща енергия и се лекува чрез други хора, животни и всяка част от природата. Ето защо приближаването към природата често е възвисяващо и енергизиращо за толкова много хора“, обобщава тя.

Пет енергийни инструмента за почистване на обкръжението

Опознайте духовното си Аз

Ако вярвате, че сте съсредоточени духовно в себе си, ще можете да разберете каква енергия е навлязла във вашето пространство и бързо да се освободите от нея.

Не оказвайте съпротива

Всеки път, когато се опитвате да оттласнете нещо, ще почувствате как то се връща към вас.

Всяко действие има еднакво и равно по сила противодействие. Почистването не бива да се приема за съпротива.

Бъдете чисти и полупрозрачни и когато нещо се насочи към вас, преминете направо през него.

Бъдете собственик на пространство си

Ние всички имаме такова пространство, но дали го притежаваме? Около тялото ни има пространство, което създава вакуум за приемане на енергия отвън.

Ако не контролирате и не притежавате това пространство, ще има негативна енергия, която го експлоатира и ще доведе до умствено затормозяване, отчаяние и депресия.

Енергията се самоочиства

Златото е известно, че има формула за енергийно прочистване в своя цвят. Високите вибрации могат да отнемат енергията и да я очистят.

Като държите ръка върху злато, постарайте се да усетете вибрациите, които навлизат във вашата система и почистете вашето пространство със силната си позитивна мисъл.

Върнете си енергията

Ако напълните кухненски шкаф със собствените си прибори, съквартирантът ви няма да има място да сложи своите.

Така работи вашето пространство и с енергията. Ако енергията ви е прочистена и сте напълно наясно с нея, то няма да има достатъчно място за енергия, идваща отвън.

Енергията, действията, разговорите и присъствието на другите се отразяват от вашата енергия, а не се поглъщат, като по този начин вашето поле се предпазва и самоочиства.

НП/2023