Тайни и загадки

Съществуват ли наистина „Сивите посетители“?

На 3 юли 1947 година в Розуел светкавица на леки ивици прекосява небето и се разбива в пустинята. Това става близо до военното летище в Розуел.

Офицер Мак Брейзър чува за удара и разследва на следващата сутрин ситуацията. Свидетели твърдят, че са намерени пет извънземни тела. Извънземни, защото те не изглеждали като хората. Оказва се, че това са „Сивите посетители“.

София Съмър фест

24 юли 2024 от 20:30 ч.

ПРОБУЖДАНЕТО

Един филм на Стойчо Керев

Купете билети

Изследователят Кен Стърч твърди, че класическите сиви са три и половина, четири фута високи. С черна обвивка на очите, с цепка за уста, дълги ръце завършващи с между три и пет пръста. Колумнистът Сейбайна Мейглиоку обобщава: „Нашето правителство, което уж е демократично, а е скрило за извънземни посетители на Земята“.

Съществуват много истории за сивите и техните кораби

Популярният експерт Джорджио Цукалос пише за предполагаеми визити на сивите в далечното минало. Например някои фигури и пещерни рисунки, които приличат на тях като статуите от древен Шумер.

Артефакти могат да се намерят и в пещерните рисунки в Европа. Също в Австралия, където те имат глави с триъгълна форма с огромни бадемовидни очи.

Пещерните рисунки в района на Кимбърли Австралия са на близо 5000 години. Дали това са най-ранните описания на сивите, откривани някога? Според местните легенди са на древните духове, наричани Уонджина.

Уонджина са същества изпратени от небето и дават съществен напредък на цивилизацията в и около Австралия.

Аборигените

Факт е, че аборигените и до днес все още се молят на тези същества. Тази митология е пазена жива хиляди години.

В Месопотамия през 1849 година, са намерени шумерски плочки на възраст около 6000 години, съдържащи най-ранната позната писменост.

Преводът на гравираните плочки говори за извънземна раса, наречена Анунаки, които се заселили в Шумер и се размножавали с хората.

В американския югозапад, прадедите на индианското племето Хопи вярват в божества от други светове. И им създават илюстрации по стените на каньона.

Но в някои случаи изследователите вярват, че изображенията на небесните богове много приличат на модерните описания на сивите.

В хопи културата, тези духове са наричани “Качина“

Същества от другия свят. Думата “Качина“ означава “Учители“.

Те са се спуснали от небето, както хопите разказват, в огнени щитове.  Прекарали известно време с хората дали им знания. А после използвайки същите тези “щитове“ отлетели обратно към небето.

Да предположим, че сивите извънземни са дошли на Земята в далечното минало. И са се сношавали с хората. Къде са физическите доказателства на този съюз?

Разследващите посочват намерените издължени човекоподобни черепи на няколко континента.

Изглежда, че тези издължени черепи са наполовина извънземни, наполовина човешки. Издължените черепи са световноизвестен феномен. Намираме ги в Централна Америка, Южна Америка, Египет.

Може би някои от тези издължени черепи са просто артефакти, на същества, които древните помислили за богове. Може би допълнителни доказателства могат да бъдат намерени не тук на Земята, а по повърхността на Марс?

НП/по чужди издания